23 жовтня «Університет» зіграє перший домашній матч Студентської ліги 2018/19

0

У вівторок, 23.10.2018 р. команда Чернівецького національного університету зіграє перший домашній матч у рамках Студентської ліги України з футболу сезону-2018/19.

Підопічні Миколи Осадця приймають на стадіоні «Мальва» гостей з Кам’янця-Подільського.

13:00

ФК Університет (Чернівці)Фортеця-К-ПНУ (К.-Подільський)

Перші два тури чернівчани пропустили, а у третьому перемогли в Тернополі команду ТНЕУ з рахунком 4:2 (по два голи забили Олександр Жумига і Андрій Шишигін).

Після переможного матчу Микола Осадець в інтерв’ю vfas.org.ua зазначив: «Вважаю, що наша команда заслуговувала на перемогу у цьому матчі. Ми їхали до Тернополя з чітким розумінням того, що нам потрібно брати три очки. Вдало реалізували свої нагоди. Мали забивати ще. У цьому чемпіонаті перед ФК «Університет» поставлена амбітна мета. Торік ми не грали у Фінальній частині, тому дуже скучили за іграми де розігрують медалі. Зробимо усе, щоб потрапити до кращої четвірки чемпіонату. А супернику моя повага. Так, команді «ТНЕУ» поки що важко грати на цьому рівні, але є всі підстави вважати, що тернополяни ще відберуть очки у лідерів Конференції».     

Після трьох турів «Університет» йде на четвертій позиції з трьома очками. Щоправда, маючи ігри в запасі, зрозуміло. Суперник у 4 турі «Фортеця» перед матчем у Чернівцях посідає 3 місце (2 перемоги і поразка).

Календар ігор, результати та турнірну таблицю можна подивитися тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.