Зірковий боксер Сидоренко – про Чернівці, Крим, Росію, сім’ю, мрії… (відео)

0

Бронзовий призер Олімпійських ігор 2000 року, Чемпіон Європи 2000 року і срібний призер чемпіонату світу 2001 року, чемпіон світу серед професіоналів за версією WBA Володимир Сидоренко, завітавши в якості почесного гостя на V вечір боксу «Джентльмени в ринзі», дав ексклюзивне інтерв’ю SportBuk.com.

Спілкувались у дружньому боксерському клубі «Колізей-Машзавод», разом із тренером цього клубу Олександром Погодіним, який теж «підкидав дрова» (запитання).

Володимир Сидоренко розповів про свій шлях у спорті (який розпочав з декількох видів боротьби), про те, як вони спарингували і конкурували з братом-близнюком Валерієм (7 місце на Олімпійських іграх 2000 р.), про співпрацю з чернівецьким екс-головним тренером збірної України (зокрема, на Олімпійських іграх у Сіднеї) Ільдаром Шарафутдіновим, про дружні стосунки з колегами по збірній України, а також з представниками нового зіркового покоління (Василь Ломаченко, Олександр Усик), про те, як у російських друзів були проблеми через те, що він вибіг і розмахував українським прапором під час нещодавнього бою Усика у Москві, про те, як їздить до родичів у Крим, як там працює колишній боксерський клуб братів Сидоренків, про особливості професійного спорту, про те, чому тепер живе у Києві, як став чиновником і чим тепер займається у структурі Міністерства молоді та спорту тощо. А ще Володимир Петрович зізнався, що йому дуже сподобались Чернівці;)

Георгій Мазурашу, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

Отож, дивіться інтерв’ю з Володимиром Сидоренком:

***

ФОТО:

***

Біографічні дані:
Володимир Петрович Сидоренко (23 вересня 1976, Енергодар) — український боксер-професіонал, виступаючий в найлегшій (Bantamweight) ваговій категорії. Бронзовий призер Олімпійських ігор 2000 року, Чемпіон Європи 2000 року і срібний призер чемпіонату світу 2001 року. Семиразовий чемпіон світу з боксу серед професіоналів за версією WBA, заслужений майстер спорту. Останнім часом проживає у Києві.
(використані дані uk.wikipedia.org)

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.