Буковинські ветерани виграли чемпіонат України 2018 р. 45+! (фото, відео)

0

У фіналі чемпіонату України з футболу серед ветеранів 45+ «Буковина-Ретро» 23.09.2018 р. зустрілась з одеським «Рішельє», якому на груповому етапі програла з великим рахунком.

Проте, як і прогнозував в коментарі SportBuk.com тренер-представник буковинських ветеранів Валерій Сарафінчан, це не означало, що одесити могли розраховувати на «легке життя» у фіналі. Основний час завершився унічию 2:2, а у серії пенальті влучнішими виявились буковинські ветерани. Про серію пенальті написав присутній на фіналі Віталій Ружецький: «Перший удар виконував і не реалізував пенальті Володимир Павлов. Суперники з перших п’яти також одного разу схибили (мимо воріт). У серії до першого незабитого буковинці реалізували 2 пенальті з двох, а одесити – лише один. Вирішальний пенальті взяв наш воротар Микола Дрожжа».

Кращим гравцем фінальної частини, як повідомив в прямому ефірі під час трансляції в онлайні матчу жіночої І ліги «Буковинська Надія» – ВО ДЮСШ (Вінниця) Валерій Сарафінчан, був визнаний гравець «Буковина-Ретро» Сергій Карпін (Найдиш). Він забив обидва голи у ворота одеситів у фіналі, – повідомив інший гравець команди Іван Олейник.

Цікаво, що головного тренера «Буковини» Віктора Мглинця колеги-ветерани практично зняли з автобусу, коли той вертався з командою з виїзного поєдинку проти «Чайки» (1:1) – переконали з Житомира повертатися до столиці, аби у неділю допомогти виграти чемпіонат України;)

SportBuk.com

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.