21 вересня – V вечір боксу «Джентльмени в ринзі» (відео)

0

П’ятниця, 21.09.2018 р., розважальний комплекс «Egoist Palace», 20:00 – V вечір боксу «Джентльмени в ринзі», головним організатором якого є тренер боксерського клубу «Колізей-Машзавод» Олександр Погодін. 

Як повідомив Олександр, в ювілейному боксерському дійстві візьмуть участь 20 учасників з різних регіонів України, з різних сфер діяльності і різного рівня підготовки. Є й ті, які роблять перші кроки у боксі, але мріють стати професійними боксерами і це для них старт, а є досвідчені бійці, які мають за 100 боїв у кар’єрі.

Зірковий гість заходу, за словами Олександра Погодіна, – Володимир (Петрович ) Сидоренко, бронзовий призер Олімпійських ігор 2000 року, чемпіон Європи 2000 р. і срібний призер чемпіонату світу 2001 р., потім декілька років був чемпіоном світу серед професіоналів за версією WBA.

Квитки на це свято боксу можна замовити за телефоном (099) 076-73-01, або в касі РК «Egoist Palace» 21.09.2018 р.

За попередньою домовленістю, завдяки співпраці організаторів зі SportBuk.com і fakty.cv.ua, V вечір боксу «Джентльмени в ринзі» можна буде побачити в онлайні. Посилання на відео буде розміщене тут ближче до початку заходу.

Онлайн трансляція:

***

***

***

13 квітня – IV вечір боксу «Джентльмени в ринзі» (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.