Ващук, Косовський і Ко зіграли ювілейний матч у Глибоці унічию (відео, фото)

0

У неділю, 1.07.2018 р., у Глибоці відбулась знакова футбольна подія – товариський матч між місцевим футбольним клубом та ветеранською збірною України, приурочений 580-ій річниці від першої писемної згадки про Глибоку.

У першому таймі В’ячеслав Свідерський та Богдан Шершун двічі вразили ворота господарів поля, тож на перерву команди пішли за рахунку 0:2. У другому таймі зіркові гості мали ще низку чудових нагод для збільшення рахунку, але їм відверто не щастило у завершальній стадії атак. Зокрема, в обох таймах багато разів близьким був до взяття воріт був Олег Собуцький. 

«Не забиваєш ти – забивають тобі»… Ближче до завершення матчу Михайло Телегуз один м’яч відіграв. А під завісу зустрічі володар Кубку України з бігу на 3000 м в приміщенні Сергій Дуган красенем-ударом у праву «дев’ятку» воріт Святослава Сироти відновив рівновагу – 2:2.

Команди вирішили пробивати післяматчеві пенальті. У «футбольній лотереї» сильнішими виявились зіркові гості, які, таким чином, по пенальті виграли свій 100-й матч!

У перерві голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк вручив подяки присутнім на матчі АТОвцям, плюс їм додавали презенти від ветеранської збірної України. АТОвці, у свою чергу, передали збірній цінний бойовий прапор.

За перерву глядачі встигли насолодитися також піснями у виконанні лауреаток всеукраїнських та міжнародних конкурсів Емми Лупуляк та Софії Верхоляк, а також стати свідками незвичного рекорду від неодноразового рекордсмена книги рекордів України Олександра Козака, який покращив свій же рекорд з жонглювання футбольним м’ячем однією (опорною!) ногою – 19 разів. Відповідний диплом йому вручив голова обласної федерації футболу та перший радник президента ФФУ Василь Орлецький. До слова, Сашко у другому таймі вийшов на полі у складі місцевої команди, і забив у післяматчевій серії пенальті.

Також під час матчу були розіграні призи, у т.ч. м’ячі з автографами зіркових учасників поєдинку і навіть телевізор, – серед вболівальників, які придбали благодійні програмки. Виручені кошти були передані місцевій Спілці ветеранів АТО.

Інформація буде доповнена.

Георгій Мазурашу, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»,
співкоментатор матчу,
у минулому учень Глибоцької ДЮСШ

***

ФОТО:

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.