Медалісток Всесвітньої Гімназіади 2018 мер і Ко зустріли на вокзалі (відео, фото)

0

Чернівецьких призерок Всесвітньої Гімназіади 2018 зі стрільби з лука Ольгу Шубкіну та Людмилу Аріфову у рідних Чернівцях зустріли поважною компанією прямо на вокзалі.

«Уважити» юних героїнь всесвітніх шкільних змагань завітали мер Чернівців Олексій Каспрук, начальник облмолодьспортуправління Богдан Вітовський, начальник міського спорту Дмитро Макаренко, керівник регіонального відділення Комітету фізвиховання і спорту МОНУ Корнелій Жукотинський, директор СДЮШОР зі стрільби з лука Наталія Звенігородська, учні обласної загальноосвітньої школи-інтернату «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей», батьки, тренери Анатолій та Наталя Єгорови, Дмитро Чеботаренко, Віталій Ярмістий, відомий спортивний телерепортер Ігор Савчин та інші (один з тренерів Людмили Аріфової – Олег Осипенко, як наставник збірної України, перебуває на навчально-тренувальному зборі).

Дівчата поділилися враженнями від виступу в Марокко та найближчими планами. Також емоціями поділились і батьки, тренери, функціонери.

Як вже повідомляли на SportBuk.comОльга Шубкіна (ШВСМ, Освіта, тренери Анатолій Єгоров та Анастасія Замуравкіна) стала срібною призеркою індивідуально, в міксі (в парі з Артемом Овчинниковим з Сум) та бронзовою призеркою в командному виді програми, де у складі збірної виступала також землячка Людмила Аріфова (КБУ ДЮСШ м.Чернівці, Спартак, тренери Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко) та Жанна Наумова (Львів).

Чернівецька чемпіонка Всесвітньої Гімназіади 2018 Марія Винник (вільна боротьба), можливо, одразу відправилться на навчально-тренувальний збір вже з дорослою збірною України. А срібний призер з вільної боротьби Андрій Білійчук лише 10 травня має вилетіти з Марокко з останньою частиною шкільної збірної України.

Про інші успіхи буковинців на Всесвітній Гімназіаді читайте тут:

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

ФОТО:

***

Чернівчанка Марія Винник – чемпіонка Всесвітньої літньої Гімназіади-2018

***

Чернівецькі нагороди на Всесвітній Гімназіаді 2018

***

На Всесвітній Гімназіаді 2018 – 5 представників Буковини

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.