Фінал «Реал» – «Ліверпуль»: пригоди буковинців у Києві і Чернівцях (фото)

0

Прем’єрний в Києві фінал Ліги чемпіонів УЄФА «Реал» (Мадрид, Іспанія) – «Ліверпуль» (Англія), звісно, не обійшовся без затятих буковинських вболівальників.

Деякі все-таки знайшли можливість побувати на цьому грандіозному футбольному дійстві у столиці України (фото-звіти, які натрапили на очі, розміщені нижче). Проте і в Чернівцях «бурлили пристрасті навколо фіналу».

На майданчику з штучним покриттям біля стадіону «Буковина» за декілька годин до початку фіналу зійшлися чернівецькі фани «Реала» і «Ліверпуля». Як і організований з ініціативи Stadium Sports Bar («Льодовий майданчик») аналогічний матч перед фіналом Кубка України, цей поєдинок також видався цікавим і напруженим. І завершився перемогою фанів «Реала» з рахунком 6:4. Цікаво, що голкіпер фанів «Ліверпуля», як повідомив SportBuk.com його візаві з команди фанів «Реала» Андрій Калинка, оформив хет-трик.

Традиційно приємними сюрпризами супроводжувався колективний перегляд фіналу Ліги чемпіонів у «Баварії» («Наше пиво»), де активні вболівальники мали можливість брати участь у різних конкурсах і, звісно, вигравати призи;)

Ольга МАНЮК, SportBuk.com

ФОТО:

***

***
У Києві:

***

***

***

***

***

***

Колективний перегляд матчів ЧС-2014 – в компанії красунь і зі знижкою 50%!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.