Волейбол: І знову у фіналі протистояння «Локомотив» – «Будівельник» (фото)

0

У двох вікових групах на п’єдестал пошани піднялися буковинці на Всеукраїнських іграх ветеранів спорту з волейболу.

 

У віковій групі 40+ екс-гравці «Будівельника» Олег Гавалешко і Анатолій Синицький та знаний ветеран Володимир Комаров (який у неповних 50 років дебютував з новоселицьким ВК «Колос-Роднічок» у професійній вищій лізі!) стали бронзовими призерами у складі вінницької команди.

У категорії 45+ буковинські екс-«будівельники» Олег Гавалешко і Анатолій Синицький разом з командою «Омега» (Львів) пробились до фіналу, де зійшлися з харків’янами – колишніми гравцями титулованого «Локомотива» (нагадаємо, чернівецький «Будівельник» та харківський «Локомотив» у сезоні-2008/09 зустрілися у фіналі Суперліги України). Як і тоді у Суперлізі, у ветеранському фіналі сильнішими виявилися «залізничники». А львівсько-буковинська команда здобула «срібло» Ветеранських ігор та 26 Кубку України серед ветеранів. За «Омегу» грав ще один екс-гравець «Будівельника» Андрій Посікіра та чернівчанин Сергій Синицький, який багато років вже живе у Львові (старший син титулованого ветерана Серафіма Синицького є одним із засновників цієї львівської команди).

У матчі за 3 місце зіграли «Ветер» (Чернігів) та «А-пілон» (Умань). Останні у півфіналі зустрічались з «Омегою» і поступились у драматичній боротьбі 1:2 («контрольна» партія – 13:15).

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“Омега” (Львів)

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.