Збірна U-18 набирається на Буковині натхнення від Ломаченка і Усика (відео, фото)

0

Збірна України з боксу 1999-2000 рр.н., яку очолює чернівчанин Олег Малованюк, з 3.04.17 перебуває на навчально-тренувальному зборі у комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни Новоселицького району).

 

Серед збірників є і титуловані вже юні боксери, у т.ч. бронзовий призер чемпіонату світу і чемпіон Європи в юнацьких категоріях Тарас Бондарчук з Шепетівки та дворазовий чемпіон Європи в юнацьких номінаціях і кращий боксер Євро-2015 Іван Папакін (донеччанин, який тепер живе у Броварах).

Юні збірники знають, що у «Сонячній долині» на зборах не раз бувала і доросла збірна України, у т.ч. зіркові Василь Ломаченко та Олександр Усик, які після буковинських тренувань успішно виступали на чемпіонатах світу та Олімпійських іграх. Це надихає і нове покоління наших боксерів, які сподіваються, що для них тренування на Буковині теж будуть «фартовими» і допоможуть штурмувати омріяні спортивні висоти.

До слова, «фартовим» для збірної називають чернівецького головного тренера Олега Малованюка, під чиї керівництвом національні команди надзвичайно успішно виступають на вікових чемпіонатах. Основні успіхи Олег Нікадимович спробував згадати на прохання SportBuk.com (дивіться інтерв’ю нижче).

Керівник обласної федерації Володимир Загурський зазначив, що проведення таких зборів на Буковині позитивно впливає і на розвиток крайового боксу. Зокрема, до участі у цих НТЗ долучаються і місцеві боксери, які удосконалюють майстерність поруч з найсильнішими в державі у цій віковій групі. Позицію Загурського підтримує і Юрій Шкляр, який замінив Володимира на громадській посаді голови міської федерації боксу.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

НТЗ збірної з боксу у комплексі “Сонячна долина”

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

Бокс: Буковинці привезли дві нагороди з Грузії (відео, фото)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.