15 вересня у Новому Киселеві визначається чемпіон України 2016 з бейсболу

0

У четвер, 15.09.16, у с. Новий Киселів («під Чернівцями») завершується юніорський чемпіонат України з бейсболу, в якому боротьбу за медалі ведуть і буковинці.

 

У церемонії відкриття змагань взяли участь зірковий бігун Іван Гешко, який очолює обласне відділення НОК України, та начальник відділу фізкультури і спорту управління молоді та спорту ОДА Зоя Кінішук. Іван Гешко привітав бейсболістів з поверненням в олімпійську програму.

У цих змаганнях команди можуть виступати і збірними декількох територій, тобто із залученням когось з іншої території (яка вказана теж). Просто є території, які не можуть виставити команду, але мають окремих сильних гравців, яким варто виступати у національних змаганнях, аби бути у полі зору тренерів збірної і мати шанс отримати запрошення до збірної. Зокрема, тому федерація дозволяє грати і змішаними командами.

Чернівецькі бейсболісти були близькими до того, аби пробитися до фіналу і боротися за «золото». У матчі, в якому вирішувалась доля другої путівки до фіналу, господарі вели 4:0 проти збірної Рівненської і Одеської областей (Чорноморськ), але, зрештою, підопічні Ростислава Грінчука, на жаль, таки поступились 9:11. Тож тепер буковинці зіграють у матчі за 3 місце.

Результати

12.09.16

Рівненська обл./Чорноморськ – м. Київ – 16:5, Кіровоградська обл. – Чернівецька обл. – 42:0.

13.09.16

м. Київ – Кіровоградська обл. – 0:35, Чернівецька обл. – Рівненська обл./Чорноморськ – 9:11.

14.09.16

Кіровоградська обл. – Рівненська обл./Чорноморськ – 17:0, Чернівецька обл. – м. Київ – 32:22.

15 вересня (четвер)

10:00. Фінал. Кіровоградська обл. – Рівненська обл./Чорноморськ

13:00. Матч за 3 місце. Чернівецька обл. – м. Київ

Орієнтир як добратися на стадіон м. Новий Киселів. Повертати у Новий Киселів треба в районі «Світанку», потім перший квартал праворуч і далі прямо.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

160912-ukr-basebal-u-18-sportbuk-com-1-kinischuk

***

«Соколи» – переможці Дивізіону Б вищої бейсбольної ліги 2016 (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.