Фото: У «Козацьких забавах 2015» взяв участь і депутат-олімпієць

0

Під час змагань з підтягування в рамках спортивного свята «Козацькі забави» сюрпризно «у боротьбу» вступив… депутат обласної ради.

151208-Kozak-zabavy-industrial-sportbuk.com (39)

Мова про зіркового бігуна Івана Гешка, який тепер на громадських засадах очолює обласне відділення НОК України та фракцію Об’єднання «Самопоміч» в обласній раді. Чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м був запрошений на «Козацькі забави» в якості почесного гостя. Проте Іван Тарасович не поцурався теж вилізти на турнік і «показати як підтягуватися». Звісно, підтягувався він не в повну силу, а символічно. Але інформація про те, що під час загально-фізичної підготовки на тренуваннях Гешко підтягувався і 35, і 36 разів, приємно вразило присутніх. А лідери у цій вправі серед учасників «Козацьких забав» підтягнулися по два десятка разів, що теж є пристойним показником.

16-кілограмову гирю найбільше разів підняв Андрій Безушко (50). В армрестлінгу кращим був Денис Радевич. А найвлучнішим у дартсі був Віктор Куцак.

За підсумками «Веселих стартів», в яких змагались команди першокурсників Чернівецького індустріального коледжу, призову трійку утворили групи ЕТ-11. РП-11 та КС-11.

Переможцям та призерам естафетних змагань були вручені дипломи та медалі від коледжу. А в індивідуальних номінаціях були і символічні презенти від обласного центру «Спорт для всіх» та олімпійського відділення.

Спортивно-пропагандистський захід організував Іван Васкан з колегами-викладачами фізвиховання.

До суддівської ж колегії увійшли викладачі з інших предметів – Васкан Анастасія Василівна, Мацейко Світлана Василівна, Посполітак Олена Василівна та Човік Сергій Васильович, який, до слова, має славу найспортивнішого серед викладацького складу.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“Козацькі забави 2015” у Чернівецькому індустріальному коледжі

***

Фото: Гій-молодший в якості спринтера приніс перемогу команді у «Веселих стартах»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.