Фото: Бізнес-ліга 2015 завершилась скандально чи ще не завершилась?..

19

Заключний ігровий день турніру з міні-футболу серед колективів фізкультури «Бізнес Ліга 2015» 21 листопада був затьмарений «нюансом» навколо матчу «Урожай» – «Машзавод».

1-151121-mini-Biznes-liga-2-sportbuk.com (9)-

Річ у тім, що господарям змагань (Бізнес-ліга гостювала на майданчику з штучним покриттям ТОВ «Машзавод») для того, щоби вийти на перше місце за додатковими показниками, необхідно було виграти з різницею в 10 м’ячів і більше. І чомусь перед цим матчем суперники «машзаводівців» у боротьбі за перше місце (і не лише вони) не сумнівались, що буде «правильний результат». У підсумку так і вийшло – «Машзавод» переміг 13:3 і, таким чином, за додатковими показниками вийшов на перше місце.

Щоправда, представники «Епіцентр-Givova» сподіваються, що «машзаводівці» все-таки погодяться на «золотий матч», аби в чесній боротьбі визначити переможця Бізнес-ліги 2015. Так, у регламенті не передбачений «золотий матч». Але вже були прецеденти, коли без цього пункту в регламенті за взаємною згодою команд та організаторів проводили додатковий матч між командами-лідерами, які набрали однакову кількість очок. Голова міської федерації футболу Сергій Задорожняк зазначив, що і в цьому випадку організатори підтримують ідею щодо «золотого матчу», тим більше, що час для його проведення є (старт чемпіонату області з міні-футболу запланований на 12 грудня).

Чекаємо рішення команд. Точніше команди. Представники «Епіцентр-Givova» згідні, зрозуміло, бо вони за додатковими показниками на 2 місці…

7 тур

26        21.11.15          10.50   Класік і К – Гріко – 3:5

27        21.11.15          11.40   Лідер – Епіцентр-Givova – 1:5

28        21.11.15          12.20   Урожай – Машзавод – 3:13

Усі результати і турнірне становище можна переглянути тут:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (фото будуть додані)

Бізнес-ліга 2015

***

19 Comments
  1. Андрій says

    Кому він потрібний золотий матч при такій нечесній грі. Такі команди як урожай треба наказувати і не допускати більше до змагань, вели себе як шльондри,особливо Молдован падав весь час і кричав ай-ай…

    1. Влад says

      Андрійко, а скажи будь ласка, чому такий “сильний, сміливий і впевнений у собі” Епічентру не грав у відкриту гру з Машзаводом у першому турі? Чому в очному протистоянні не довели свою перевагу? Чому Епіцентр завжди чимось незадоволений? Чому минулого року в останньому турі писали протест? Чому в цьому році грали з двома “легіонерами”, хоча за регламентом можна лише одного заявляти? Стосовно того, хто падає і веде себе як “шльондри” – спірне питання… Якщо на турнірі жодна команда не підтримує вас і не перебуває з вами у нормальних, дружніх стосунках, то хіба не варто задуматись в кому проблема?!

  2. Сергій says

    Причому тут поведінка Еаіцентру раніше? Є конкретна сиуація, в якій логічно грати золотий матч. І це тест для обох команд. У першу чергу своє слово має сказати Машзавод.

    1. Влад says

      При тому, що на федерації перед турніром (Бізнес Ліга 2015) чітко було сказано і погоджено, що в разі рівної кількості очок у двох чи більше команд, “золотий” матч не буде проводитись. Будуть рахувати кращу різницю м”ячів. Представник Епіцентру сам виступав за це. Які ще можуть бути питання?
      Але, з іншого боку, пишіть протести, боріться))) Головне бути на слуху)))

  3. Вболівальник says

    Представникам Епіцентру це теж буде уроком, іншим разом будуть думати за що виступати на оргкомітеті:)
    Але в цій ситуації як не крути логічно було би грати золотий матч. І нормально було б це підтримати з боку Машзаводу, щоби показати, що вони не бояться визначати переможця в чесній боротьбі, а не легко прогнозованою перемогою з потрібним рахунком над дружньою командою.
    Треба Сідляру підказати, він точно скаже що таких сумнівних перших місць заводу не треба…

  4. Проблема полягає в тому, що реально бути чи не бути “золотому матчу” зараз залежить,передусім, від команд. Організатори не проти або навіть за. Епіцентр, як розуміємо, теж за, звісно. А Машзавод поки що на паузі:?:) Чи, може, не хочеться ризикувати цим першим місцем, навіть якщо воно “з приміткою”?.. Чомусь думаю, що гравці “Машзаводу” цілком здатні на гідну реакцію – погодитися на “золотий матч” і спробувати його виграти;) У такому разі, думаю, навіть поразка у цьому матчі залишить їх більшими героями, ніж переможцями з цією “приміткою”… Така моя думка;)

  5. охранник says

    Что здесь не честного??? Какой золотой матч??? Регламент зачем тогда??? Эпицентр мог выиграть и доказать машзаводу, кто им мешал??? А как звонить прогруп и предложить не приходить на игру против машзавода за накрытый стол?))) Люди, пускай эпицентр возьмёт еще еще футболистов 10, тогда может и выиграют что то)))

  6. охранник says

    А эпицентр выиграл у проггруп 14-1, нормально, обыграли по игре, да?))) Смешные вы)))

  7. Сергій says

    Нє, Епіцентр виграв у Проггруп 14:1, бо стільки треба було для 1 місця:) 
    Цікаво це з Машзаводу Охранник так захищає?:) Так  боїться Машзавод золотого матчу?
    Говоріть що хочете, але Машзавод останній матч зіграв нечесно і за таке перше місце мало би бути соромно. Якщо є честь і гідність, треба самим просити Епіцентр грати золотий матч щоб не виглядати так як вмглядають після того позорного договорняка.

  8. охранник says

    Я вижу что ты Серёжа чуть далёкий от футбола)) а машзаводу надо было выиграть в 10 мячей для первого места. И напиши мне пожалуйста фамилию человека, который с кем то что то договаривался в игре урожай-машзавод. Если эпицентру стыдно признать 2 место, то повторюсь, пускай еще футболистов 10 возьмут и может что то выиграют. Машзавод в финальной игре сделал то, что должен был без никаких договоров, и это победа настоящая.

  9. брат says

    Юморист ти Сірьоженька веселити ти майстер похожий на клоуна но не на футболіста.

  10. брат says

    Чому епіцентр до ігри нічого не казав за золотий матч? А фотографувався буто чемпіон,смішні.

  11. брат says

    Машзавод другий рік підрят опходить епіцентр треба з цим змиритися болячи але це життя,хоч і команда з грошима але це футбол .

  12. Бачу тут “гаряче” стало:) Згадали за фото, яке робив я:) Тому мушу і я написати ще пару слів:)
    Не знаю, чи Епіцентр фоткався “буто чемпіон”, але точно “буто чемпіон” фоткався Машзавод, бо, як мінімум, юридично на той час точно був чемпіоном;)
    А з Епіцентру хлопці, у т.ч. достатньо авторитетні (наприклад, Юра Кисилиця, хтось сумнівається в людських якостях цього хлопця?), підходили і до мене і казали, що буде “договорняк”, що вони вже знають про те, що Урожай програє з потрібним рахунком і т.п. І про “золотий матч” вони теж говорили – що справедливо було б зіграти “золотий матч”. 
    Я був на тому матчі, фотографував. Ну, моя суб’єктивна думка: він точно закінчився би з рахунком, який влаштовував Машзавод.
    І також моя суб’єктивна думка: у Машзаводі достатньо гідних людей і гравців, які цілком можуть самі ініціювати цей “золотий матч” і прикласти максимум зусиль, аби виграти його.
    Ми ж розуміємо, що заочна перевага в один забитий комусь там гол, – це точно не той показник, який має вирішувати долю першого місця. Так, регламент такий. І так, юридично Машзавод цілком може залишити все як є – пройде час і про це менше будуть згадувати, а потім взагалі ці “нюанси” залишаться лише десь в архівах. Але чи справді “таке” перше місце може принести моральне задоволення?..
    А, і вище згадували про порушення Епіцентром регламенту (щодо легіонерів)? Якщо це так – довести і зняти команду, тобто дискваліфікувати. Якщо хтось може це довести, будь ласка, зробіть це, заодно закінчаться і розмови про “золотий матч”;)
    І ще одне, що я почув. Ніби якщо буде “золотий матч”, то за Машзавод не мав би грати Беженар, бо він вже на роботі в Епіцентрі. Моя думка: це зовсім “не ті розмови”. Андрій був заявлений за Машзавод і має не просто грати у “золотому матчі” (якщо він буде), а й показати все, на що він здатен;) І було б супер низько, якби хтось йому натякнув, що він не має грати в повну силу чи щось таке. Це я, знову ж таки, на базі почутого. 
    А про “золотий матч” – принципова позиція. Якщо Машзавод піде на це, для мене ця команда буде точно першою на турнірі, незалежно від результату “золотого матчу”;) Бо є і речі вищі, ніж випередження суперників завдяки зайвому голу, забитому у ворота команди, для якої той гол не мав ніякого значення взагалі…
    прошу всіх спілкуватися коректно;)

  13. охранник says

    Машзавод доказал первое место тем, что в последней игре выиграли как им надо без договорняков. Вопросов больше нет.

  14. Соколов Сергей says

    Георгиевичу благодарность за обективную трактовку сложившейся ситуации. Машзавод поздравляю с чемпионством, мы предложили они отказались – их право. В “финальной” игре забили столько, сколько надо. Тут больше вопросов к их сопернику, с одними выходят и кусаются, а с другими выходят без зубов. В прошлом году Машзаводу проиграли в очной встрече – никаких вопросов. Раз уж в комментариях вспомнили прошлогодний турнир, то для информации я напомню ситуацию с протестом Грико-Машзавод (участие Заичковского, с липовой справкой от Головы профкома завода- он же представитель команды) Епицентр не поддержал протест и выступил инициатором дальнейшего участия игрока. (А могли ведь и “похоронить”…). А также активно поддержали проведение турнира в этом году на площадке завода с освобождением команды от взноса. Это все к тому, что надо сохранять лицо и корректней высказываться в своих комментариях:” … сколько игроков кому набирать” сколько необходимо столько и наберем. А также касаемо “чемпионского” фото, закончили турнир и сфотографировались. И для остальных «доброжелателей», которые высказывались в своих комментариях в адрес команды – мы не девочки чтоб с нами дружить, нравиться, поддерживать. Всем удачи в зимнем.

    1. охранник says

      Ответил мужик, всё понятно. Поздравляем со вторым местом. А насчет Зачиковского, проверяйте, все документы есть и были в том году. Рано хороните )

    2. Влад says

      Какие вопросы))) встретимся на зимнем)) много вони, как для смешного турнира, в котором должны играть простые рабочие. “Доброжелатели” – вы не заслуживаете, чтоб такие были у вас) опуститесь на землю)))

  15. Та хоч би погодились зіграти на інтерес:) Якщо дві команди не проти, я берусь знайти аналогічний кубок тому, який передбачений за перше місце у Бізнес-лізі, і пропоную Машзаводу і Епіцентру зіграти цією заявкою “Суперкубок Бізнес-ліги”;) 
    А?:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.