Кубок області з футболу у 2015 р. отримав нового володаря (фото, відео)

0

У фіналі Кубку області з футболу 2015 зійшлися дві команди зі Сторожинеччини, які ще жодного разу раніше не володіли цим почесним трофеєм. Тож ці змагання приречені були отримати нового тріумфатора.

150822-final-Kubok-obl-Mayak-Zarinok-1-Kosovan-sportbuk.com

Варто зауважити, що «Маяк» за попередні три сезони двічі грав у фіналі і двічі поступався. Причому обидва рази доволі драматично. У фіналі-2012 великокучурівці на останніх хвилинах відігрались після 0:2, але програли у додатковий час «Банилову» (2:4), а торік, за рахунку 0:0, пропустили на останніх секундах доданого часу і кубок дістався землякам зі Сторожинця («Підгір’я»).

Кажуть, «Бог любить Трійцю»… Фінал-2015 розпочався «під диктовку» команди з Великого Кучурова. Але поступово «Зарінок» перехопив ініціативу і під завісу першого тайму вийшов вперед – рахунок відкрив чудовим ударом головою Ігор Мігалатюк. Після перерви «Маяк» був активнішим вже «вимушено», бо треба було відігратися. І втративши декілька непоганих моментів для цього, все ж підопічні Юрія Шелепницького відновили статус-кво – з близької відстані ворота вразив Юрій Косован. Все вже, здавалося, йшло до додаткового часу, коли сталось «ЦЕ». Тарас Коренга навісив з лівого флангу атаки «Маяка» і м’яч зрадливо для Миколи Гоменюка опустився у дальню «дев’ятку»!

Відігратися «Зарінок» не встиг. Тож новим володарем Кубку області став «Маяк».150822-final-Kubok-obl-2-Mayak-Zarinok-Vyshnitskiy-sportbuk.com

Як зазначали після матчу вболівальники, Бог «віддав борг» великокучурівцям.

А ще Юрій Шелепницький зізнався, що вони з дружиною пішли в церкву, аби запалити свічку – з надією, що цього разу Бог буде на стороні «Маяка».

Нагороди фіналістам та переможцям вручали начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський, голова обласної і віце-президент Федерації футболу України Василь Орлецький та керівник міської та заступник голови обласної федерації футболу Сергій Задорожняк. Василь Орлецький оголосив, що команди, які розіграли Кубок області 2015,отримують в подарунок від Федерації футболу України по 25 квитків на матч Україна – Іспанія!

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Кубок області з футболу 2016 (фінал, 2 ч. фото)

***

Фінал Кубку області 2015. Зарінок – Маяк (Юрій Мазурашу)

***

Фінал Кубку області 2015. Зарінок – Маяк (Анатолій Бойда)

***

1 тайм

***

2 тайм

***

нагородження

***

Фінал Кубку області

22.08.15, 17:00, стадіон «Буковина»

«Зарінок» (Тисовець) – «Маяк» (Великий Кучурів) – 1:2 (Ігор Мігалатюк, 37 – Юрій Косован, 63, Тарас Коренга, 90)

Арбітри: Олександр Плахов, Михайло Маланчук, Олег Найко. Резервний арбітр: Володимир Бамбурак. Спостерігач арбітражу: Петро Кобичик. Інспектор: Валерій Королянчук.

Футбол: Кубок Чернівецької області (усі переможці)

Leave A Reply

Your email address will not be published.