Сестра Наталки Лупу на тренуванні зазнала травми хребта і потребує допомоги!

0

Серйозної травми хребта зазнала на тренуванні в Києві рідна молодша сестра чинної чемпіонки Європи з бігу на 800 м Наталки Лупу з Маршинців Новоселицького району – Анастасія Григорій.

 Lupu-Grygoriy-Nastya

Настя, як ми вже повідомляли, займається потрійним стрибком і тренується в Києві під керівництвом відомого тренера Анатолія Голубцова. У суботу, 5.04.14, під час виконання силової вправи їй звалилася на спину 90-кілограмова штанга, пошкодивши хребет.

Того ж дня 17-річну буковинку прооперували в столичній клініці. А через 3 дні, тобто 8.04.14, прооперували повторно. Як зазначила Наталка Лупу, яка нині перебуває на навчально-тренувальному зборі збірної України в Туреччині, операція пройшла успішно, але попереду – тривалий і непростий період відновлення. За Настею в лікарні нині доглядає чоловік Наталки – теж відомий легкоатлет, чемпіон країни у бар’єрному спринті Сергій Копанайко. Вона, за словами Наталки, тримається мужньо. І після операції навіть сама підбадьорює в телефонних розмовах маму, яка змушена переживати за доньку на відстані.

Наталка скромно промовчала про те, що операції, лікування і відновлення після цієї серйозної травми хребта потребує і чималих коштів.

Портал SportBuk.com, користуючись наявною інформацією про банківську картку Наталки, просить небайдужих, які мають бажання і можливість, підтримати в цій непростій життєвій ситуації фінансово сестричку нашої уславленої бігунки.

Переказувати кошти можна на картку ПриватБанк:

6762 4683 1223 5793

(Лупу Наталія Олексіївна)

І, звісно, бажаємо Насті якнайшвидшого відновлення та повернення в спорт!

Leave A Reply

Your email address will not be published.