Фото: Батько фрістайліста Козака теж став рекордсменом

1

У вівторок, 11.09.12, диплом лауреата Книги рекордів Буковини отримав Олександр Козак-старший, чий син Сашко протягом літа двічі встановив рекорди у футбольному фрістайлі.

 

Олександр Козак-старший (18.04.1963 р. н.) є відомим художником і давно вже малює ікони. На даний час три його ікони сльозяться, про що неодноразово повідомлялося в ЗМІ. Крім цього, п. Олександр реставрує іконостаси. Виконуючи цю роботу на Білгородщині у сусідній Росії, він намалював свою чергову ікону і подарував її місцевій церкві. Потім повторив те саме на Вижниччині у Чернівецькій області. Також він дарував ікони церкві в українському селі Негостини Сучавського повіту (Румунія) та храмам у рідному Кіцманському районі.

У вівторок, 11.09.12, Олександр Козак-старший відкрив Румунському домі в Чернівцях виставку намальованих ним ікон. І під час відкриття виставки подарував ще одну ікону україномовному батюшці Міхаю Кобзюку з сусідньої Румунії. Це сьома ікона, яку п. Олександр подарував церквам з України, Росії та Румунії. І цей показник зафіксований у Книзі рекордів Буковини у розділі «Благодійність».

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

11.09.12. Олександр Козак-старший подарував рекордну кількість власноруч намальованих ікон

***

Відео ТРК «Чернівці»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.