Благодійність: Обласному інтернату в День Святого Миколая дарували Папієв, Чинуш, «Спорт для всіх» та інші

0

До Дня Святого Миколая 19.12.11 в обласному інтернаті для дітей-сиріт (перейменованому на ліцей) організували концертну програму для гостей на чолі з губернатором Михайлом Папієвим, які завітали в гості, звісно, не з порожніми руками…

Святкове дійство відкрив голова облдержадміністрації Михайло Папієв, який повідомив про перейменування Чернівецького обласного інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, на «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей». Для цього закладу крайова влада придбала 20 ноутбуків та інтерактивну дошку.

Додалося в інтернаті-ліцеї і спортивного інвентарю. На прохання директора закладу Євгенії Факас та чемпіонки Європи з настільного тенісу Валерії Степановської, яка тренує учнів інтернату, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» знайшов можливість забезпечити юних тенісистів сучасним столом. Для збору відповідних коштів Центр (разом з іншими ентузіастами) організував  благодійні змагання з міні-футболу. Зібраних коштів виявилося замало для придбання сучасного пристойного столу для настільного тенісу. Але саме такий придбали – суму, якої не вистачало, додав меценат спорту і депутат міської ради Валерій Чинуш. Тож спільними зусиллями у магазині «Спорттовари» був придбаний стіл для настільного тенісу німецької фірми «Sponeta» за 3050 грн., ракетки та тенісні кульки. Інвентар до інтернату перевіз президент ФК «Мамаївці» Дмитро Микулинський, а вручив директор ОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу.

З подарунками до дітей завітали також представники ТОВ «Машзавод», АТ «Трембіта», хімзаводу, Клубу успішних чернівчанок та інші. А шоу-група «Вікторія» та юні вихованки обласного центр естетичного виховання «Юність Буковини» дарували присутнім свою творчість.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.