Василь Орлецький: Період «виживання» у «Буковини» залишився позаду

0

20 березня 2011 р. «Буковина» домашнім матчем проти «Нафтовика» розпочинає другу частину першолігової першості України з футболу. За міжсезоння чернівецька команда зазнала деяких змін, серед яких ключова – поява нових партнерів (інвесторів), яких пов’язують з ім’ям добре відомого Дмитра Фірташа.

У цьому контексті вболівальники з певною тривогою заговорили про те, що в клубі може змінитися і «фартовий» президент Василь Орлецький, з чиєї «легкої руки» чернівецька «Буковина» після тривалої перерви повернулася до І ліги.

Василь Григорович підтвердив, що такі зміни теж могли відбутися, але його переконали поки що «забути» про відставку:

– Це лише може здаватися, що бути президентом клубу – дуже легко. Насправді це непроста, навіть важка робота. Мені доводилося виконувати не лише президентські функції. Як кажуть, голова «пухла» від різноманітних проблем (сміється – авт.). Думаю, тепер буде легше, адже з’явилися нові надійні партнери.

– Коли відбудеться представлення нових партнерів?

– 12 березня відбудеться прес-конференція, на якій будуть представлені і нові партнери, і нові гравці…

– Можна сказати, що період «виживання» для «Буковини» залишився позаду?

– Думаю, так. Але давайте почекаємо до 12 березня – тоді розповімо про все розповімо.

Замість P.S. Питання, яке найбільше хвилює більшість справжніх вболівальників «Буковини», – не те, чи зможуть нові партнери швидко вивести команду до вищого дивізіону, а чи вкладатимуться кошти в клубну інфраструктуру, що стало би запорукою  стабільності на довгі роки…

Календар, результати і турнірну таблицю можна переглянути тут:

***

Василь Орлецький і Вадим Заяць на церемонії «Зірки естради – зіркам спорту» 20.01.11

Leave A Reply

Your email address will not be published.