Футбол: «Буковина» дозаявила п’ять футболістів

0

Сьогодні, 2.03.11, чернівецька «Буковина» дозаявила п’ять виконавців. Склад нашої команди поповнили захисники Сергій Зелді та Ігор Крижановський, півзахисник Андрій Даньків, а також вихованець буковинського футболу Олександр Семенюк. У “Буковині” також виступатиме юний гравець атакуючої ланки Юрій Головачук.

Ці виконавці допущені Професійною футбольної лігою України до офіційних поєдинків.

Сергій Зелді – захисник. Народився 13 червня 1986 року в Києві. Вихованець київського «Динамо». Грав у командах «Динамо – 3» (Київ), «Динамо – 2» (Київ), ЦСКА (Київ), «Геліос» (Харків), «Закарпаття» (Ужгород), «Прикарпаття» (Івано – Франківськ), «Таврія» (Сімферополь). Володар Кубку України – 2010 у складі сімферопольської «Таврії». Виступав за юніорську та молодіжну збірні України.

Ігор Крижановський – захисник. Народився 23 серпня 1989 року в Краматорську Донецької області. Виступав у російських клубах «Троїцьк – 2001» та ФК «Химки» (молодіжний склад). У 2009 році був на оглядинах у одеському «Чорноморці».

Андрій Даньків – півзахисник. Народився 23 січня 1987 року у селі Ценів Козівського району Тернопільській області. Виступав у командах «Карпати – 2» (Львів), ФК «Львів», «Енергетик» (Бурштин). У складі збірної Львівського державного аграрного університету здобув перемогу у Всеукраїнських літніх сільських спортивних іграх 2005 року.

Олександр Семенюк – нападник. Народився 20 лютого 1987 року в Чернівцях. Вихованець СДЮСШ «Буковина» та донецького «Шахтаря». Виступав у командах «Шахтар» (Донецьк) – дубль, «Шахтар – 3» (Донецьк), «Нива» (Тернопіль). У 2010 році виступав у колективі першої ліги «Енергетик» (Бурштин), за який зіграв 35 матчів (14 голів). У «Буковині» виступає з 2005 року (з перервами). За чернівецьку команду провів 94 матчі (34 голи).

Юрій  Головачук – нападник. Народився 13 березня 1995 року в місті Красилів Хмельницької області. Вихованець СДЮСШ «Буковина» та РВУФК (Київ).

fcbukovina.com.ua

***

Олександр Семенюк повернувся до «Буковини», кольори якої вже захищав

Leave A Reply

Your email address will not be published.