Фото: Кубок України з боксу в Чернівцях (1 день, в т.ч. відкриття)

2

26.10.2010 р. у чернівецькому ФОК «Олімпія» стартував прем’єрний для столиці Буковини Кубок України з боксу. Командний трофей виборюють ФСТ «Україна», ФСТ «Колос», ФСТ «Динамо» та Збройні сили України.

На відкритті змагань і між боями вечірнього матчу («Україна» – «Колос») виступали спеціальні гості змагань – столична група підтримки «RED FOXES», яка єдина зі всього світу була відібрана для участі в Олімпійських іграх 2004 і 2008 рр. До Чернівців на Кубок України зіркові киянки завітали на запрошення депутата Чернівецької міської ради Валерія Чинуша та патронованого ним спортклубу «Гешко».

У рамках церемонії відкриття Кубку України Орденом Федерації боксу України був нагороджений Чернівецький міський голова Микола Федорук. Подяку від Федерації боксу України за вагомий внесок в розвиток цього виду спорту на Буковині отримали депутат міської ради Валерій Чинуш та президент обласної федерації боксу Віталій Беляєв. А ось губернатор Михайло Папієв та директор ТОВ «Машзавод» Віктор Сідляр були відсутні в залі, тому не змогли одразу отримати нагороди від Федерації боксу України.

У перший день змагань в бій вступили і двоє вихованців тренера клубу «Машзавод-Колізей» Едуарда Погодіна – Олександр Погодін та Петро Мойшензон. Вони захищають честь ФСТ «Колос» і свої перші бої програли більш титулованим суперникам.

Кубок України з боксу в Чернівцях відбувається під патронатом міського голови Миколи Федорука. Головні партнери змагань – готель «Буковина» (Валерій Чинуш) та ТОВ «Машзавод» (Віктор Сідляр). Медіа-патронат – телеканал «Чернівці».

Фото: Олександр Ткачук, sportbuk.com

no images were found

***

Фото: Вадим Здоровецький, sportbuk.com

no images were found

***

Олександр Погодін (в синій формі) поступився у першому бою Тарасу Макарову. Фото: Олександр Ткачук

Leave A Reply

Your email address will not be published.