Фрі-файт: Чернівчани відзначилися на Чемпіонаті Яремчанщини

0

Чотири нагороди здобули представники Буковини на відкритому Чемпіонаті Яремчанщини з фрі-файту, який відбувся в смт. Ворохта Івано-Франківської області.

 

Чернівецькі фрі-файтери слідами опришків

Минулими вихідними (6-7.04.13) у смт. Ворохта відбувся відкритий чемпіонат Яремчанщини із фрі-файту. Оскільки чемпіонат був відкритим, то в ньому брали участь вихованці різних шкіл єдиноборств: тайський бокс, кікбоксінг, бокс і, звичайно, вихованці школи фрі-файту. Щодо географії турніру, то більшість учасників представляли Тернопільську та Івано-Франківську області. Приємним є той факт, що із більше ста учасників турніру 11 спортсменів представляли Буковину. Всі спортсмени – вихованці спортивного клубу «Побратим» чернівецького обласного осередку фрі-файту.

Змагання відбувалися в різних вікових та вагових категоріях, наймолодшим спортсменам було 10 років. Чернівецькі спортсмени змагалися у таких категоріях: 13-15 рр. – до -63 кг, 16-18 рр. – до -63, -69 та + 74 кг, 19-21 рр. – до -63 та -69 кг. Четверо наших спортсменів завоювали призові місця: «срібло» виборов Богдан Мельничук (13-15 рр. – до -63 кг), ще одним «сріблом» порадував Олександр Добровольський (19-21 рр. – до -63 кг ), «бронзу» до свого активу записали Сергій Гуска (16-18 рр. – до -69 кг) та Всеволод Цимбалістий (16-18 рр. – до -63 кг).

За словами тренерів Дмитра Заплітного та Сергія Рябого, не всі хлопці виправдали наші надії, але всі отримали гарний урок, що безумовно має допомогти нам у подальшому тренувальному процесі. Загалом усі задоволені, тим паче, що більшість спортсменів виступали вперше і гідно справилися із завданнями. Основне наше завдання виховати нормальних, здорових, інтелектуальних, організованих та сильних чоловіків, які необов’язково мають всі бути чемпіонами на рингу, ми стараємося дати їм поштовх до перемог у власному житті.

Команда присвятила усі свої успіхи нашому хворому другу Ростику Почереві. У хлопця нещодавно виявили страшний недуг – лімфогранулематоз, на його лікування потрібно від 100 до 200 тис. грн., тому будучи там – думками ми були з ним.

Спортивний клуб «Побратим» просить усіх небайдужих допомогти хворому Ростиславу: Номер картки Приватбанку 545 709 230 317 8036 на ім’я: Почерева Ростислав Віталійович.

Довідково:

Фрі-файт – змішане бойове мистецтво, український варіант змішаних контактних єдиноборств. 19 листопада 2004 р. Міністерство України у справах сім`ї, молоді та спорту офіційно зареєструвало фрі-файт як вид спорту, а також визнало його першим, створеним в Україні, видом спорту.

Прес-служба чернівецького обласного осередку

Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств

Тел. Для довідок:

066 733 54 23; 099 420 91 43

email: freefight.chernivtsi@gmail.com

Адреса: м. Чернівці вул. Нагірна 7 (прохід із вул. Шкіля через вул. 29 березня)

Leave A Reply

Your email address will not be published.