Фото: Всеукраїнська «Спортивна зима» знову гостює на Буковині

0

У середу, 27.02.13, у туристичному комплексі «Сонячна долина» розпочалися змагання за програмою Всеукраїнського фестивалю «Спортивна зима», який щорічно організовує ВЦ ФНЗ «Спорт для всіх».

 

Учасники з різни куточків України завітали на Буковину 26.02.13. Перший день пішов на тренування і «акліматизацію». А другого дня вже відбулися два види змагальної програми – сноутюбінг та боулінг.

Склад однієї команди – 4 учнів 5-9 класів. Честь Чернівецької області захищаються учні 7 класу чернівецької гімназії №4 (Іван Семенюк та Дмитро Візітеу) та учениці 7 класу ЗНЗ с. Бояни Новоселицького району Юлія Тома та Віола Гиза. Запасним в команді є Максим Тома (ЗНЗ с. Бояни). До речі, Семенюк і Візітеу виступають в статусі чинних переможців цих змагань – минулого року вони тріумфували у складі команди, яка повністю була укомплектована на базіи ЗНЗ с. Бояни (де навчалися і вони до цього навчального року).

У четвер, 28.02.13, учасники змагатимуться з 10:00 у гірськолижному спуску. А ввечері відбудеться церемонія нагородження.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (фотогалерея буде доповнена!)

27.02.13. “Спортивна зима” у “Сонячній долині” (SportBuk.com)

***

Фото «Спортивної зими-2012»

28.02-3.03.12. “Спортивна зима” у “Сонячній долині” (Фото: Петро Городецький)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.