У Чернівцях провели кубок «Довбуша»

0

У неділю, 10 листопада, у Чернівцях відбувся Кубок Довбуша«Довбуша» з футболу. Турнір був присвячений 99-річчю заснування українського спортивного клубу «Довбуш». Відкриття змагань відбулось о 12:00 на стадіоні біля колишнього заводу «Електронмаш» (вулиця Головна, 265-Б).

У турнірі зіграли чотири команди: УСК «Довбуш» (Чернівці), ФК «TOM.studio» (Біла), ФК «Шквал»(Чорнівка) та ФК «Прикарпаття» (Гошів, Івано-Франківська область).

У першому півфіналі УСК «Довбуш» переконливо „розгромив” команду з Івано-Франківської області «Прикарпаття» (Гошів) – 7:1. Голами відзначились: Богдан Унгурян – 3 (один – з пенальті), Роман Мельник – 2, Вадим Бута, Владислав Павлович. 

Інший півфінал не порадував голами в основний час («TOM.studio» та «ШКВАЛ»). У серії післяматчевих пенальті кращими виявилась команда «TOM.studio» – 5:4. 

«Бронзовий фінал» завершився перемогою команди з Чорнівки. «ШКВАЛ» обіграв «Прикарпаття» (5:2). У фіналі був забитий тільки один гол. Богдан Унгурян на 15 хвилині реалізував свій момент. «Довбуш» святкував перемогу, а «TOM.studio» мусили „тішитись” лише другим місцем.

Кращі гравці турніру: 

«Довбуш» – Роман Мельник

«TOM.studio» – Володимир Смола

«ШКВАЛ» – Артем Почтар

«Прикарпаття» – Михайло Басараб

Leave A Reply

Your email address will not be published.