У Чернівцях поділилися планами на баскетбольний сезон

0

У Чернівцях відбулася прес-конференція керівництва обласної федерації баскетболу. Учасники заходу поділилися планами на сезон-2019/20.

Зокрема президент обласної федерації Олександр Тюрін, коротко розповів про досягнення минулого сезону та здобутки буковинського баскетболу.

Основними досягненнями федерація вважає бронзу команди СЗОШ №22 серед дівчат 2007 р.н., збільшення кількості команд, які беруть участь в чемпіонатах України.

У поточному сезоні у всеукраїнських змаганнях виступатимуть вже чотири юнацькі команди та доросла чоловіча команда.

Минулорічна команда STARLIFE-Чернівці в цьому сезоні буде виступати під назвою CHE-BASKET. Відповідне рішення про перейменування затвердило керівництво клубу.

Назву змінено, щоб клуб безпосередньо асоціювався з гарним містом та прославляв його. Назва міста вже досить давно скорочується до Че, тож нова назва клубу виникла сама собою та всім сподобалася.

У командні на сьогодні змінилась тільки назва, склад лишився майже той самий, що був в минулому році.

Також у всеукраїнських змаганнях братимуть участь дві команди юнаків Чернівецької обласної спортивної школи 2005 та 2003 років народження.

Серед команд дівчат в цьому сезоні будуть змагатися минулорічні бронзові призери – СЗОШ №22 (2007 р.н.) та нова команда Мамаївської ОТГ БК Кобри (2006р.н.)

Інформація надана офіційним сайтом федерації баскетболу України.

Leave A Reply

Your email address will not be published.