Чернівчанин виграв кубок Румунії зі стрільби з лука

0

Михайло Косташ – лучник, який встановив молодіжний рекорд України на дистанції 30 метрів. Цього разу переміг в національному чемпіонаті Румунії зі стрільби з луку, який проходив 6-9 вересня 2019 року в місті Аніноаса. Як повідомляє спортсмен порталу SportBuk в кваліфікаційній частині змагань йому трошки не пощастило, тому вдалось зайняти тільки 5 місце. Але доля швидко повернула «борг» і в особистій першості український лучник здобув довгоочікуване золото.

«Цього разу я дуже задоволений, але враження від змагань завжди різні. Цей місяць дуже насичений для лучників. Зараз я перебуваю у Львові де скоро відбудуться змагання «Золота Осінь». А вже 20 вересня знов відправлюсь на змагання в Румунію. Кожні змагання це досвід – десь вдається перемогти, а десь ні. Це життя! Я завжди роблю висновки та проводжу аналіз своїх помилок, щоб показати себе з кращого боку, вже на наступних змаганнях» – розповідає Михайло.

Окрім цього спортсмен з Буковини здобув 2 місце вже в командному заліку. Перемоги українського лучника вже стали нормою, адже відбувають з завидною регулярністю. На жаль чи на щастя, на цих змаганнях наш спортсмен представляв румунський клуб з Сучави.

Leave A Reply

Your email address will not be published.