“Колізей-Машзавод” подарував Чернівцям першу “бойову практику” з боксу в цьому році

0

Цими вихідними боксерські Чернівці нарешті стартували у 2019 році у змагальній практиці. За відсутності офіційних стартів і чемпіонатів День спарингів провів чернівецький боксерський клуб «Колізей-Машзавод» під керівництвом тренера Олександра Погодіна.

На колізеєвський ринг вийшло 58 боксерів, що представляли Чернівецьку і Хмельницьку області. Враховуючи те, що це дійсно були «перші бойові дії» 2019 року на території Буковини, відповідно, була й доволі солідна глядацька аудиторія, яка мала змогу побачити поєдинки як досвідчених боксерів у віковій категорії юніорів та молоді, так і новачків, які роблять у боксі свої перші кроки.

Чернівецьку область, окрім «Колізея», представили спортивні клуби «Варяг» і «Локомотив» із Чернівців, а також команди з Великого Кучурова і Вашківців, шо свідчить про якісну, добросовісну роботу тренерів цих спортивних організацій. 

Змагання обслуговували судді боксерського клубу «Колізей» – Руслан Гнитка, Вадим Гойтенюк, Валентин Надвірняк та Ілля Сіньков. Приємно, що за цілковитої відсутності спеціалізованих занять із тими, хто бажає стати суддями з боксу, тренер «колізеєвців» Олександр Погодін займається ще й цією справою. Хотілося б, щоби до підготовки кваліфікованих кадрів від Буковини долучилася й суддівська колегія обласної федерації. Адже наявність суддів від Чернівецької області на чемпіонатах України з боксу є дуже й дуже важливою справою…

Нагадаємо, до цього навіть у виїздних змаганнях (у Хмельницькій області та Румунії) приймали участь представники лише чернівецьких «Колізея» і «Варяга», що теж не дуже радує, оскільки для того, щоби бути конкурентноздатними, потрібно мати відповідну бойову практику, а цим, здавалося б, трохи більше має перейматися обласна федерація …

Тож із хорошим почином вітаємо наших юних боксерів та тренерів і сподіваємося на їх вдалі виступи у 2019 році на рингах як Буковини, так і України, або навіть і за кордоном!

АЛЬБЕРТ КОМАРІ / A-3 BOXING MEDIA PRODUCTION, спеціально для sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.