Бокс: Чернівчани відзначились на турнірі Ivano-Frankivsk BOXING CUP 2018

0

Перше місце та «бронзу» записали до свого активу вихованці чернівецького клубу «Колізей-Машзавод» на міжнародному турнірі з боксу Ivano-Frankivsk BOXING CUP, який був присвячений пам`яті Ігоря Гайдамаки. 

У звітних змаганнях, які відбулись 7.12.2018 р., як повідомив тренер БК «Колізей-Машзавод» Олександр Погодін, взяли участь 287 боксерів із 17 областей України, а також із-за корону (Чехія, Румунія, Білорусь, Литва, Молдова).

Турнір гостював на двох рингах, рівень боїв був високим, були призери та чемпіони країн, які названі вище, а також медалісти Чемпіонатів Європи у різних вікових групах. Одному з таких боксерів програв «колізеєвець» Сіньков Ілля (2001 р.н.) з вагою 81 кг, і залишився без медалі. 
Милинко Ігор виграв в усіх своїх суперників та посів 1 місце!
Гінчак Віталій посів 3 місце, зовсім трішки не вистачило йому, одним рішенням судді було прийняте, хто буде боксувати в фіналі!
Тренерський колектив 
БК «Колізей»Погодін Едуард Васильович, Погодін Олександр Едуардович, Гойтенюк Вадим Олексійович. 
Чернівецькі учасники змагань висловлюють подяку організаторам-тренерам Івано-Франківська (Віталій Мерінов, Андрий Бочкур, Наталья Пойдюк), а також президенту Івано-Франківської федерації за запрошення на свято спорту-боксу!

Фото:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.