Віктор Мглинець: «Не очікував, що хлопці так бездарно зіграють» (відео)

0

Головний тренер «Буковини» Віктор Мглинець прокоментував прикру домашню поразку підопічних у стартовому матчі друголігової першгості України з футболу 2018/19.

 «Буковина» (Чернівці) – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – 0:3 (Мірошніков, 20, Корольков, 78, Січкарук, 90+3).

Судді: Подригуля (Луцьк), Семанюк (Івано-Франківськ), Пилипенко (Кропивницький). Четвертий арбітр – Волощук (Чернівці). Спостерігач арбітражу – Козачук (Вінниця). 

«Буковина»: Степаненко, В. Кузів (Рудич, 84), Понєдєльнік, Віксич, Павлюк, Ткаченко (Раулюк, 67), Луцик (Жумига, 72), Заїченко (Р. Кузів, 66), Мелконян, Батрак, Масікевич (Мунтян, 81). Запасні: Гуцул, Нікифоряк. Головний тренер – Віктор Мглинець. 

«Чайка»: Мусієнко, Мохначук, Доу, Пономаренко, Грабчак, Мірошніков (Яцюченко, 86), Цурупін, Помазан (Сухецький, 83), Ставійсько, Тименко (Січкарук, 63), Баранович (Гришин, 51). Запасні: Шкарабан, Сухенко. Головний тренер – Олексій Поздняков. 

Попередження: Понєдєльник (6), Доу (34), Мірошніков (45+1), Павлюк (81).

«Тут важко щось однозначно сказати про цей матч. Є, насамперед, десь моя помилка. Я не налаштував хлопців. Я був задоволений грою з «Калушем». А пенальті, то вже така справа. Ми непогано виглядали. Я, можливо, десь упустив те налаштування, яке повинно бути на кожну гру. У перерві десь трохи достукався до хлопців, однак м’яч вже і не йшов у ворота. 

Важко було перебудуватися. Повинен бути серйозний стержень у команди. 0:1 – це не така і страшна різниця, однак не вийшло. Три м’ячі ми забили самі собі. Перший – невдало зіграв воротар. Взагалі не розумію – м’яч ледве котився до воріт. Другий – нібито досвідчений хлопець… З нічого привезли. Є якійсь моменти… Ось повинні забити, однак… 

Я не беруся казати про пенальті, хоча… Треба дивитися. Треба було десь забити. Тоді все могло бути по – іншому. Щодо третього голу, то тут взагалі немає слів… Я навіть не знаю…Це, можливо, якась невпевненість, розхлябаність… Не знаю, що сказати. 

Усьому цьому, можливо, є причина. У нас грають молоді хлопці – 21-22 роки. Нестабільність, на жаль, для них звична річ. Ще одне – це відсутність нападника. Нападником у нас грає крайній півзахисник. Звісно, що це не те. Ми бачили суперника. Там один нападник відпрацював, вийшов інший. Відчувається, що там є нападники. Він тримає у напрузі оборону, створює моменти. На жаль, у нас немає гравця, який би, принаймні, чіплявся за м’яч. 

Є також і неправильне сприйняття суперника. Про суперника нічого не знали.  Думали, «Калуш»… «Калуш» вийшов з аматорів, «Чайка» вийшла з аматорів. Думали, що візьмемо їх, так би мовити, голими руками. Я казав, що команда досвідчена. У них є сплав досвіду та молодості. Плюс вони повели у рахункові та грали на контратаках. Звісно, що так простіше. Зараз увесь футбол поставлений на тому, що якщо забиваєш першим, то потім просто треба добити суперника. 

Дуже слабо зіграли у середині поля. Будемо шукати причини. Було достатньо часу на відпочинок, однак я не очікував, що хлопці так бездарно зіграють», – цитує клубний сайт Віктора Мглинця. 

Усі результати туру та календар можна подивитися тут:

***

ВІДЕО:

***

***

А ось результати попереднього раунду Кубка України, в якому чернівчани поступились у Калуші:

«КАЛУШ» (Калуш) – «Буковина» (Чернівці) – 1:1 (пен. — 4:3)
«ВІКТОРІЯ» (Миколаївка) – «Нива» (Тернопіль) – 2:1
«ЛНЗ-ЛЕБЕДИН» (Лебедин) – «Полісся» (Житомир) – 0:0 (пен. — 4:2)
«Реал Фарма» (Одеса) – «НИВА» (Вінниця) – 0:2
«Нікополь» (Нікополь) – «МИР» (Горностаївка) – 1:4
«Енергія» (Нова Каховка) – «КРИСТАЛ» (Херсон) – 0:1
«Поділля» (Хмельницький) – «МЕТАЛУРГ» (Запоріжжя) – 0:2
«Верес» (Рівне) – «МИНАЙ» (Ужгород) – 1:1, (по пен. – 9:10)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.