У фіналі Кубка області 2018 забили по голу в кожному таймі (відео, фото)

0

Фінал Кубка Чернівецької області 2018 став спортивною окрасою святкової програми до 605-ої річниці від першої писемної згадки про Кіцмань.

Кубковий трофей розіграли співлідер чемпіонату області ФК «Неполоківці» (Кіцманський район) та ФК «Коровія» (Глибоцький район), який ділить 3-4 місця у чемпіонаті, але відстає від лідерів лише на одне очко.

Представники  Глибоччини забили по голу в кожному таймі стали володарями Кубка області 2018. Відкрив рахунок вихованець кіцманського футболу Юрій Антонюк (з передачі Дмитра Дучака). А подвоїв після перерви капітан коровійської команди Денис Зачиковський, який реалізував зароблений ним же пенальті.

Для ФК «Коровія»це перший такий успіх на обласній арені. За часів незалежності це село в обласних змаганнях участі раніше не брала.

У церемонії нагородження взяли участь зірковий керівник обласного відділення НОК України, голова профільної комісії обласної ради Іван Гешко, заступник голови ОДА ігор Богатирець, перший радник президента ФФУ, голова обласної федерації футболу Василь Орлецький, його заступник Сергій Задорожняк, начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський, мер Кіцманя Сергій Булега та інші.

Фінал Кубка області

12.07.18 17:00 м.Кіцмань ФК «Коровія» – ФК «Неполоківці» – 2:0 (1:0)

Голи: Юрій Антонюк (22), Денис Зачиковський (76 п.).

Статистика буде додана.

Весь календар і результати Чемпіонату і Кубка області можна подивитися тут:

Фото: Анатолій БОЙДА (зйомка урочистих подій за найнижчими цінами в регіоні) 

Фото:

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.