Зіркова Наталка Лупу радить талановитій землячці поїхати в спортінтернат

0

Здібна юна бігунка Олександра Паскал з Чорнівки Сторожинецького району може піти «по стопах» зіркової землячки –неодноразової чемпіонки Європи, віце-чемпіонки світу, півфіналістки Олімпійських ігор Наталки Лупу.

Олександра Паскал (04.04.2005, Новоселицький район / Чернівці, Михайло Арсенюк, Ганна Марченко-Дядюра), яку підтримують знаний новоселицький фермер Олег Мельничук та Чорнівський сільський голова Георгій Бота, на цьогорічному чемпіонаті України серед юнаків та дівчат 2003 р.н. і молодших показала третій результат серед одноліток на 800-метрівці і 4-й на дистанції 1500 м. Тим самим 13-річна чорнівчанка звернула на себе увагу фахівців.

Титулована землячка Наталка Лупу, яка сама приблизно в такому віці поїхала до столичного спортінтернату (республіканське училище фізичної культури), радить Олександрі також спробувати продовжити тренування у спортивному інтернаті, але у Броварському. Наталія зазначає, що оскільки вони з чоловіком Сергієм Копанайком тепер проживають в Броварах, вона зможе «патронувати» і допомагати юній землячці, якщо вона поїде туди навчатися і тренуватися.

SportBuk.com

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.