І лігу U-19 2017/18 виграли «пивовари», «Буковина» теж в призах (відео, фото)

0

У Чернівцях 11.06.2018 р. завершилась фінальна частина юніорської першості України з футболу U-19 (І ліга), в якій без поразок зіграла і «Буковина».

У півфіналі чернівецька «Буковина» 10.06.18 на стадіоні «Мальва» зіграла унічию 1:1 з ФК «Черкаський Дніпро», але в серії пенальті, на жаль, фортуна була на боці гостей – 6:7. Таким чином, підопічні Віталія Куниці другого дня грали на цьому ж стадіоні – за 3 місце проти «Волині» (Луцьк). І, попри не найкращий емоційний фон (після поразки у півфіналі, в якому цілком заслуговували на перемогу), чернівчани зуміли продемонструвати гарний футбол і вдруге в сезоні перемогли волинян – 1:0.

Фінальний же двобій «Черкаський Дніпро» – «Оболонь-Бровар» на стадіоні «Буковина» увінчався розгромною перемогою «пивоварів» над минулорічними чемпіонами – 4:0.

Перед початком фінального матчу відбулась церемонія нагородження лауреатів сезону-2017/18 Чернівецької міської та обласної ДЮФЛ. Нагороди юним футболістам вручали зіркові футболісти Степан Юрчишин, Юрій Шелепницький (перший капітан збірної незалежної України), Олександр Сопко (нині – футбольний експерт на ТБ), мер Чернівців Олексій Каспрук, заступник голови Чернівецької ОДА Ігор Богатирець, перший радник президента ФФУ Василь Орлецький та інші. А вже на нагородження переможців та призерів І ліги України U-19 приєднався і екс-гравець «Динамо» (Київ) і збірної України Василь Кардаш, який тепер очолює молодіжну збірну України.

Коментуючи підсумки сезону, головний тренер «Буковини» U-19 Віталій Куниця зауважив, що наступного сезону чернівецька команда теоретично може виступити майже в такому ж складі, оскільки лише декілька гравців є такого віку, що вже не зможуть надалі брати участь в юніорській першості, решта – молодші. Плюс, звісно, команда може доукомплектуватися кращими випускниками футбольних спортшкіл Буковини.

Георгій Мазурашу, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

11 червня (понеділок)

12:00. Стадіон «Мальва». Матч за 3 місце
«Буковина» – «Волинь» – 1:0 (1:0)

16:00. Стадіон «Буковина». Фінал
«Черкаський Дніпро» – «Оболонь-Бровар» – 0:4 (0:2)

ФОТО:

***

***

***

***

***

ВІДЕО:

Фінал

***

***

За 3 місце

***

***

Нагородження ДЮФЛ

***

Півфінал

***

***

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.