23 травня юним чернівчанам пропонуватимуть безкоштовні спортивні секції

0

Промо-акція «Я і моє дозвілля» відбудеться 23 травня у ФОК «Олімпія» (вул. Воробкевича, 6).

Її метою є залучення неповнолітніх віком від 6 до 17 років з числа дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, дітей учасників АТО та дітей, які перебувають на профілактичних обліках в органах поліції, до занять у спортивних секціях та творчих гуртках Чернівців на безоплатній основі.

Діти зможуть переглянути виступи з секції карате, стрільби з лука, вільної боротьби та багато інших секцій. Також свою діяльність презентує клуб юних техніків «Кварц».

Захід організований Чернівецькою міською радою спільно з Головним управлінням Національної поліції в Чернівецькій області, Благодійним фондом «Нова сім’я», управлінням патрульної поліції в Чернівецькій області. Початок – об 11.00, – повідомляє офіційний сайт міської ради.

Нагадуємо, що спортклуб «Лідер» свій новий по вул. Кошового, 75 у Чернівцях вирішили спеціалізувати для безкоштовних занять діток учасників АТО. Є ще подібні приклади. Тобто така категорія дітей може займатися безкоштовно як в комунальних спортшколах, так і в ряді приватних клубів.

SportBuk.com

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.