У Чернівцях – один з кращих тренерів світу Антоніо Оліва (відео, фото)

0

У п’ятницю, 9.03.18, у Чернівцях розпочався семінар з карате (куміте), який проводить один з кращих тренерів світового карате – іспанець Антоніо Оліва.

Серед учасників – не лише місцеві каратисти та тренери, а й гості з інших областей. Наприклад, з Чорноморська (екс-Іллічівськ) приїхали, зокрема, титулована каратиста Аніта Серьогіна та її чоловік Гнат Пак, який нещодавно вперше став призером Karate1 Series A – у Зальцбургу (Австрія).

Іспанський фахівець є уродженцем Каталонії, свого часу був 5-разовим чемпіоном Іспанії з карате, вважається одним з кращих тренерів світу. Antonio Oliva Seba проводить семінари і майстер-класу по всьому світу. Як зазначив він в інтерв’ю SportBuk.com, на даний час він відвідав зі своїми уроками карате 92 країни! І планує довести це число до 100.

«Мовні бар’єри» долати допомагають суддя міжнародної категорії Станіслав Золотухін (голова обласної федерації карате) та один з найуспішніших наших тренерів Руслан Білоскурський, які добре володіють англійською мовою.

Про шлях пана Антоніо від «сільського рибака» до світового авторитета, про філософію карате, прогнози щодо Олімпійських ігор 2020 та подальших перспектив карате (у т.ч. олімпійських) і т.п. – дивіться згодом на SportBuk.com.

Семінар у Чернівцях триватиме до 11 березня.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Antonio Oliva Seba

***
ВІДЕО:

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.