За участь в оздоровчих пробіжках – футболки та інші призи (фото)

0

Сюрпризною оздоровчу пробіжку на стадіоні «Буковина» в суботу, 21.10.2017 р., зробили управління молоді та спорту обласної державної адміністрації та облцентр «Спорт для всіх».

Звітний пропагандистський захід провели у рамках обласного етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене», спрямованої на утвердження здорового способу життя та дозвілля серед дітей та молоді. Про те, що в суботу на прихильників здорового способу життя, які завітають на оздоровчу пробіжку на стадіоні «Буковина», очікують сюрпризи, було публічно проанонсовано.

Серед учасників пробіжки були розіграні футболки та інші призи. Розіграш призів організаторам допоміг провести титулований бігун – цьогорічний чемпіон України на дистанції 200 м, рекордсмен України в естафеті 4х100 м, учасник чемпіонатів Європи та світу Еміль Ібрагімов, який підтримав акцію.

Окремими призами, як і анонсувалось, були відзначені наймолодший та найстарший учасники заходу. Ними виявились батько та сестричка іншого відомого спортсмена-учасника оздоровчої акції – перспективного борця-вільника Михайла Храба (який цього року представляв Україну на юнацькому чемпіонаті світу) – Аркадій та Марлен Храб.

Нагороджували лауреатів представник управління молоді та спорту ОДА Вадим Ткач та згаданий титулований спринтер Еміль Ібрагімов.

Пригадується, колись в Україні один пивний бренд проводив жахливу (або навіть злочинну з точки зору моралі та шкідливості для здоров’я нації) рекламну кампанію, в рамках якої з екранів телевізорів повідомляли, що якщо представник бренду (агент) зустріне когось на вулиці з пивом відповідної марки, з це вручають призи. Наслідки тієї рекламної кампанії довго негативно «аукались». Натомість у Чернівцях останнім часом діє акція ідейно протилежного характеру – ті, хто долучаються до оздоровчих пробіжок, цілком можуть «нарватися» на різні приємні сюрпризи, адже звітний сюрпризний розіграш призів далеко не перша і, звісно, не остання подібна акція з пропаганди здорового способу життя.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

21 жовтня 2017 запрошуємо на оздоровчу пробіжку з розіграшем призів!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.