У рамках «Буковинської милі 2017» відбудеться чемпіонат з бігу серед моделей

0

Уперше у рамках Міжнародних змагань «Буковинська миля», які відбудуться у неділю, 24 вересня 2017 р., на Соборній площі у Чернівцях, відбудеться чемпіонат з бігу серед моделей.

Красуні змагатимуться за медалі та футболки-вишиванки на дистанції 1 коло на Соборній площі. Співорганізатором тут виступила модельна агенція «ШоуТайм» (Ліна Ільніцька), яка багато років є партнером «Буковинської милі» та «Бігу Миру».

До участі в цих змаганнях з бігу серед моделей допускаються красуні, які бодай раз брали участь у конкурсі краси, показі мод, або модельній фотосесії.

Охочим позмагатися у цій номінації прохання повідомити про це Ліні Ільніцькій (написати приватне повідомлення у Facebook, або зателефонувати на номер 050 700-71-10). Участь, як і в інших заходах «Буковинської милі», – безкоштовна. Звісно, учасниці «Забігу краси» також візьмуть участь у розіграші призів, серед яких і 3 велосипеди.

У планах організаторів проведення західноукраїнських змагань з бігу серед моделей. Але про це пізніше.

Нагадаємо, реєстрація учасників масового забігу «Буковинська миля 2017» на місці – у неділю з 9:30 до 11:00. 

У рамках свята «Буковинська миля 2017» традиційно відбудуться і естафетні змагання серед загальноосвітніх навчальних закладів, і, звісно, чемпіонат України з бігу на 1 милю.

***

 

 

***

Масовий забіг «Буковинська миля 2017» 24 вересня (реєстрація)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.