«Буковина», яка має нові перспективи владної підтримки, приймає 10.09.17 «Прикарпаття» (відео)

0

Чернівецька «Буковина», яка після зміни тренера ще не знала гіркоти поразок у ІІ лізі України, у неділю, 10.09.17 в 11 турі приймає «Прикарпаття» (Івано-Франківськ).

Початок зустрічі – о 17:00. Пряму трансляцію матчу можна буде подивитися тут, або на сторінці телеканалу ТВА на Youtube.

***

Буковина – Прикарпаття – 1:2 (відео):

***

Нагадаємо, нещодавно на «Буковину» знову очолив зірковий буковинський футболіст Віктор Мглинець, який на цій посаді замінив директора міської футбольної ДЮСШ Юрія Крафта. Юрій Рудольфович тимчасово виконував обов’язки головного тренера на громадських посадах, оскільки його «дуже попросили» в цей критичний для клубу період зібрати команду і розпочати сезон у другій лізі. 

Під керівництвом Віктора Мглинця «Буковина» в гостях зіграла унічию 0:0 з «Нивою» (Тернопіль), перемогла вдома 4:0 «Арсенал-Київщину» і зіграла ще раз унічию на виїзді з «Нивою» (Вінниця) – 1:1 (Олександр Дугієнко, 45+2 пен. – Євген Немтінов, 21). Причому чернівчани цілий другий тайм грали у меншості – нарикінці першого був вилучений Роман Шафоростов.

Після 10 турів і проведених напередодні матчів 11 туру (Полісся – Нива Т. – 3:0, Агробізнес – Нива В. – 1:0, Поділля  Арсенал-Київщина – 1:0) «Буковина» має в а ктиві 6 очок і йде на 7 позиіції. Шоста команда «Скала» має 10 очок.

Днями відбулась обнадійлива зустріч представників ФСК «Буковина» з головою Чернівецької облдержадміністрації Олександром Фищуком, який пообіцяв, зокрема, посприяти виділенню клубу земельної ділянки для будівництва бази… Було б добре;) Але поки що владні обіцянки трохи «пробусковують» на шляху до реалізації… І дуже шкода, бо інфратсруктурні інвестиції мають перспективи не лише суто ф утбольні (спортивні), а й економічні. Особливо якщо врахувати вигідне географічне росташування Буковини… Але… З надією;)

Вболіваємо за «Буковину» у матчі проти «Прикарпаття»!

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Ігор Бойчук, Ладік Мелконян

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.