Настільний теніс: юні чернівчани готуються до кадетського Євро-2017

0

Чернівецькі призери першості України з настільного тенісу серед міні кадетів (2005 р.н. і молодші) Артем Овчинников та Максим Мельничук готуються до участі у EuroMiniChamp’s-2017, який відбудеться наприкінці серпня у Франції (Страсбург). 

Першість України у цій віковій групі гостювала в одному з кращих «пінг-понгових» залів держави у місті Жовква Львівської області.

Було 4 заліки: індивідуальний, парний, МІКСТ (змішаний) і командний.

Високі результати показали юні спортсмени Буковини. Вони виграли 6 нагород. З них – 2 золоті, 2 срібні та 2 бронзові медалі.

Найбільше медалей у юного і перспективного тенісиста Артема Овчиннікова. Він став переможцем в індивідуальному заліку та разом з львів’янином Ярославом Олескевичем здобув золото у парному розряді.

Також разом з Настею Хачатуріною з Кривого Рогу здобув срібло у МІКСТі (змішаній парі). А у командному заліку разом з земляком з Чернівців Русланом Гайсенюком та Олександром Масіковичем виборов бронзову медаль.

Також високих результатів досяг Максим Мельничук, семикласник Чернівецької гімназії № 3. Він не брав участі у командних розрядах. Та зумів здобути дві медалі. Зокрема бронзу – у змішаній парі з киянкою Настею Боднар та срібло – у парі з коломиянином Іваном Романенком.

За одну сходинку від медалі зупинився Максим Мельничук в особистому заліку. Тож він посів 4 місце.

У цих всеукраїнських змаганнях цього року брали участь 61 хлопчик і 68 дівчаток.

Більше фотографій можна подвитися тут: chas.cv.ua

***

***

Приємно зазначити, що названі юні спортсмени вдало виступили у Дитячій лізі України 2016/17. Артем Овчинников та Максим Мельничук, які виступали командою «Team Leader», впевнено перемогли, захопивши лідерство з першого ж туру. Друге та третє місця посіли, відповідно, «Лідер» (Київ-Хмельницький, Артем Соломенник та Андрій Островський) та ДЮСШ-1 (Київ-Одеса, Ігорь Зуб, Дмитро Неборак та Іван Романяк). Ще одна чернівецька команда (ДЮСШ-1) теж увійшла до фіналу і завершила сезон на підсумковій шостій позиції.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.