Волейбол: У фіналі чемпіонату області 2017 досвід переміг молодість (фото, відео)

0

Одразу декілька колишніх гравців «Будівельника», як кажуть, «робили погоду» у фіналі чемпіонату області з волейболу серед чоловічих команд 2017 р., який відбувся 9 травня у ФОК «Олімпія».

 

Матчу за «золото» передував двобій за 3 місце, в якому представники Строїнців Новоселицького району (з Олександром Буздуганом у складі, який минулого року перейшов з ВК «Барком-Кожани» (Львів) до бронзового призера Прибалтійської ліги – латвійського «Ozolnieki») у трьох партіях здолали команду Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

У фіналі важко було віддати комусь перевагу. Можливо, фаворитами вважався ВК «Данківці», який успішно виступає у І лізі України. Але достатньо було ознайомитися зі складом ВК «Лісівник-Карапчів», щоби зрозуміти, що з прогнозами треба бути обережними:) Зокрема, за команду з вижниччини грали колишні гравці «Будівельника» Юрій Статнік, Олег Гавалешко та Валентин Бурковський. Останній досі виступає на професійному рівні – у чемпіонаті Індонезії (за команду «Саматор Сурабайя», яка веде боротьбу за «золото»).

У першій партії «Данківці» дотиснули непоступливих суперників. А ось далі все пішло за сценарієм досвідченої команди «Лісівник-Карапчів», яка виграла наступні три партії (у т.ч. у драматичній боротьбі) і здобула звання чемпіона області.

Нагороди чемпіонам та призерам вручали голова обласної федерації волейболу Іван Васкан, заступник голови Юрій Тесліцький та партнери змагань. Окремо відзначили кращих гравців з команд топ-4.

SportBuk.com

***

За 3 місце. Строїнці (Новоселицький район) – ЧНУ (Чернівці) – 3:0

Фінал. Лісівник-Карапчів (Вижницький район) – ВК «Данківці» (Хотинський район) – 3:1

Лісівник-Карапчів: 2 Олег Чекан (КМС), 3 Юрій Статнік (КМС), 5 Олексій Шандро, 6 Микола Турчинець, 7 Олег Гавалешко (МС), 8 Олег Шелест (МС), 4 Валентин Бурковський (МС), 10 Микола Єремічук. Головний тренер – Микола Дмитрюк, тренер – ігор Туркевич.

Данківці: 1 Віталій Турік, 2 Олександр Цвик, 4 Вадим Шкріль, 5 Михайло Маслій, 10 Віталій Тутунару, 12 Тарас Савків, 8 л Ігор Хавруняк, 14 Тарас Балахтар, 3 Віктор Федосьєв. Головний тренер – Віктор Бурденюк, тренер – Анатолій Синицький.

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***
Загальний план:

***
За 3 місце

***
Півфінал:

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.