Готовий до відкриття перший з 5-ти майданчиків з штучним покриттям «від нардепа»

0

«Не словом, а ділом» в дії: народний депутат України Григорій Тіміш наприкінці 2016 року публічно«проанонсував» перспективи облаштувати 5 спортивних майданчиків з штучним покриттям, а 25.04.17 він вже показав перший з цих майданчиків, який готовий до відкриття.

«Купський майданчик готовий до урочистого відкриття! Травень стане для дітей, молоді, дорослих Глибоччини, області, сезоном великих спортивних баталій! Поважний Кам’янський ґазда, депутат Чернівецької обласної ради Валерій Грижук приїхав подивитись на роботу свого колеги, теж обласного депутата Бічера Василя! А що, для інших сіл думаєте слабо нам об’єднавши зусилля таке побудувати??? У нас на черзі Глибока, Сучевени, там дасть Бог ще й інші підтягнуться!».

На запитання fakty.cv.ua, Григорій Тіміш уточнив: «Теніс, волейбол і баскетбол в Новоселиці. Купка, Глибока і Сучевени будуть суто міні-футбольно-волейбольними. Великий Кучурів має можливість на 100 % багатофункціональним зробити майданчик, для всіх видів. Всі мають стандарт 42х22 м. Для волейболу пересувні стійки. У Купці за тиждень можна здавати в експлуатацію майданчик, у Новоселиці до 6 травня. В травні, думаю, всі здамо, крім В. Кучурова».

На відкритті майданчиків, як зазначив Григорій Іванович, будуть, звісно, і спортивні дійства.

Джерело: fakty.cv.ua

***

***

Розвиваються спортивну інфраструктуру і в сусідніх з Новоселицею Маршинцях:

***

Нардеп «затягнув» на свій округ спортмайданчики з штучним покриттям

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.