Наймасовіший «відкритий ринг» у чернівецькому «Локомотиві» (фото)

0

Традиційні вже щомісячні змагання з боксу відбулися в чернівецькому СК «Локомотив». Цього разу на «залізничному» ринзі зібралася дуже велика й солідна компанія – понад 75 юних боксерів із десяти команд, тобто, за кількістю учасників березневий «Відкритий ринг» став поки що найбільшим!

Глядачів, звичайно, теж було дуже багато і вони цього разу побачили 37 цікавих поєдинків за участю юних боксерів трьох вікових категорій – від 2003 до 2008 р.н. Ще більше розширилася географія команд-учасниць локомотивівського «Відкритого рингу». Більше того, він став міжнародним, оскільки на бої завітала потужна команда з Молдови!!!

Чернівці були представлені БК «Локомотив», СТ «Спартак», СК «Імперія», БК «Колізей» та СК «Олімпія». Окрім них, на рингу виступили боксери ФСТ «Україна» з Шипинців, ДЮСШ №2 м. Кам’янець-Подільський та хмельницького «Авангарду».

Якщо брати обласні показники, то краще всіх виступили спортсмени Хмельницької області. Подоляни заробили на турнірі 15 перемог і ще раз підтвердили, що на сьогоднішній день Хмельницька область є однією з найсильніших у вітчизняному боксі.

13 перших місць – в активі Чернівецької області, хоча у кількісному відношенні буковинців було більше, аніж подолян, і, нарешті, юні боксери з Молдови («Динамо» Гріманкауць) перемагали 9 разів.

Щодо команд, то знову ж таки сильнішими за всіх виявилися представники ДЮСШ №2 м. Кам’янець-Подільський (тренери Володимир Приходько та Олег Люлько) з 12-ма перемогами. Молдова тут друга (9 перемог), а по три переможці мають хмельницький «Авангард» (ЗТУ Андрій Чумаков) і команда з Шипинців (тренери Іван Собко і Андрій Грудей).

На відкритий ринг завітав почесний гість – президент Хмельницької обласної федерації боксу, ЗТУ та Заслужений працівник фізичної культури України Андрій Чумаков, який протягом останніх років тісно співпрацює з чернівецькими колегами. В перспективі – ще не одні спільні змагання і спортивно-масові заходи, та не будемо забігати наперед…

Наприкінці змагань президент Федерації боксу Чернівецької області Віталій Бєляєв вручив молодим буковинським суддям посвідчення суддів з боксу І категорії, а наразі планує проведення ряду семінарів для підвищення фахових здібностей молодих рефері.

Альберт КОМАРІ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.