Чемпіонат Чернівців став етапом Аматорської футзальної ліги України

0

Цікава і приємна новина надійшла від Асоціації футзалу України. У відповідності до Регламенту Чемпіонату АФЛУ сезону 2016/17 рр., а також рішеннями Комітету аматорського і масового футзалу та Президіуму Асоціації футзалу України статус регіонального (відбіркового) етапу Аматорської футзальної ліги України (АФЛУ) сезону 2016/17 рр. надано 28-ми регіональним чемпіонатам, серед яких є і Відкритий Чемпіонат Чернівців із футзалу.

Окрім Чернівців, його отримали: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Рівненська, Тернопільська та Черкаська області, а також міста Краматорськ, Жовті Води, Ужгород, Бердянськ, Дніпро, Харків, Хмельницький, Суми, Запоріжжя, Ізмаїл, Одеса, Вінниця, Дрогобич, Кривий Ріг, Полтава, Херсон та Житомир.

Переможці та призери чемпіонатів цих областей і міст отримали право приймати участь у Всеукраїнському та Елітному Фіналах АФЛУ, які відбудуться, відповідно, у Дніпрі та Луцьку.

«Для всіх нас дуже важливо і приємно, що завдяки цим рішенням наші футзальні команди зможуть зіграти у Всеукраїнському та Елітному Чемпіонатах України, – зауважив представник Асоціації футзалу Чернівецької області Олександр Плахов. – Протягом останніх років рівень футзалу на Буковині значно виріс, і це можна побачити по тій запеклій боротьбі, яка точиться в нашому Відкритому Чемпіонаті Чернівців. Завтра ми гратимемо останній тур чемпіонату, а на титул чемпіона претендують відразу три команди. Такого я вже давно не пам’ятаю. І, найголовніше – фактично всі учасники демонструють якісну, цікаву та змістовну гру. І впевнений, що буковинським футзальним командам є що показати й доказати на всеукраїнському рівні».

Всеукраїнський фінал за участю переможців своїх регіональних чемпіонатів проходитиме у м. Дніпро з 24 по 26 березня, а Елітний фінал, в якому гратимуть призери регіональних чемпіонатів і володарі регіональних кубків – з 31 березня по 2 квітня у Луцьку.

Альберт Комарі, спеціально для ЧОФФ

***

Фантастична розв’язка у Відкритому чемпіонаті з футзалу…

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.