Нагороди вручили героям чемпіонату Чернівців з футболу 2016 (фото)

0

У конференц-залі готелю «Буковина» відбулося нагородження чемпіона і призерів Чемпіонату міста Чернівці з футболу серед аматорів сезону 2016 року. Нагородження проводили голова Чернівецької міської федерації футболу Сергій Задорожняк, заступник Чернівецького міського голови  та очільник міського спорту Дмитро Макаренко.

Позаду – запеклі баталії 2016 року і місто отримало нового чемпіона! Вперше ним стала команда «Біла-Урожай», що випередила цього разу свого затятого багаторічного суперника – ФК «Дрім-Тім», якого не без підстав традиційно вважали фаворитом, а третю сходинку посів ФК «Фазенда».

Всього ж за звання чемпіона міста в цьому році змагалися шість команд, що провели по 15 матчів по системі в три кола. І вищевказана трійка суттєво відірвалася від інших супротивників. Достатньо сказати, що «Фазенда» на 11 очок випередила ВФК «Буковинська надія», хоча й від чемпіона відстала на 9 очок. А замкнули турнірну таблицю чемпіонату 2016 року гравці команди ФК «Бульвар» із одинадцятьма очками.

Підсумки сезону підбито, висновки зроблено і тепер команди готуватимуться до зимових баталій. Хочеться вірити, що підійдуть вони до нових змагань без втрат і в хорошій формі.

Ну, і про героїв Чемпіонату Чернівців не варто забувати! Традиційно оргкомітетом змагань були обрані кращі гравці й партнери сезону, яких було нагороджено пам’ятними подарунками. Це:

 

«За вірність клубу» – Василь Підлубний, ФК «Біла-Урожай»

«За вірність клубу» – Валентин Філіпчук, ФК «Дрім-Тім»

«Кращий ветеран футболу» – Володимир Павлов, ФК «Дрім-Тім»

«Кращий молодий гравець» – Андрій Гідора, ФК «Дрім-Тім»

«Кращий воротар» – Віталій Єлінчук, ФК «Фазенда»

«Кращий захисник» – Валерій Кривенчук, ФК «Дрім-Тім»

«Кращий півзахисник» – Григорій Савчук, ФК «Біла-Урожай»

«Кращий нападаючий» – Михайло Рудько, ФК «Фазенда»

«Кращий бомбардир» – Сергій Максимчук, ФК «Біла-Урожай»

«Кращий гравець» – Михайло Лазоряк, ФК «Біла-Урожай»

Альберт Комарі,
спеціально для Чернівецької міської федерації футболу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

161117-chernivtsi-futbol-nagorodzh-k-sportbuk-com-4-sereduk-filipchuk-zador

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.