Господарі на Меморіалі Каспрука 2016 відзначились «сексапільним» стартом (фото)

0

Першого дня відродженого турніру з волейболу пам’яті колишнього мера Чернівців Павла Каспрука, 4.11.16, місцеві команди поступились. Натомість відзначились господарі гарною церемонією відкриття, однією з родзинок якого став яскравий виступ «сексапільної» групи підтримки з Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича (керівник – Олена Мороз).

 

У церемонії відкриття взяли участь і рідні Павла Михайловича – син Олексій, який продовжує справу батька на посаді міського голови, та онук Павлик (син Олександра Павловича). До присутніх звернувся також новообраний голова обласної федерації волейболу Іван Васкан, який подякував і меру Олексію Каспруку, і керівнику міського спорту Дмитру Макаренку, і, звісно, головному організатору відродженого турніру Анатолію Синицькому.

Стартового дня у жіночій ветеранській номінації, в якій бере участь і не ветеранська команда ЧНУ (без двох гравців, які вирушили на перший тур вищої ліги), буковинки зіграли два матчі і в обох поступилися більш досвідченим суперницям. Поки що серед жінок головними фаворитками виглядають гості з Білорусі.

У чоловічій ветеранській номінації місцеве «Динамо» також програло перший матч. Але не безнадійно, як кажуть, тож основна боротьба тут же попереду.

Цікаво, що вінничани, серед яких був і срібний призер Суперліги-2008/09 у складі «Будівельника» Сергій Середа, у першому матчі проти столичного «Фуршету», вигравши першу партію, у «контрольній» третій (до 15-ти) вели 13:9, але втримати перемогу не змогли. «Фуршет», у свою чергу, ледь аналогічно не обіграла у першій партії львівська «Омега» (за яку грає і Сергій Синицький – брат організатора Меморіалу 2016), яка, програючи 15:21, наздогнала суперників і навіть вийшла вперед, але трішки таки не дотягнула до позитивної розв’язки – 24:25 (на цьому турнірі грають без «більше-менше»).

Продовження Меморіалу Каспрука 2016 у ФОК «Олімпія» – у суботу, 5 листопада, з 9:00.

4 листопада

Жінки. «Університет» – «Кияночка» – 0:2

Жінки. «Білорусочка» – «Хмельничанка» – 2:1

Жінки. «Університет» – «Хмельничанка» – 0:2

Чоловіки. «Фуршет» – «Поділля» – 2:1

Чоловіки. «Фуршет» – «Омега» – 2:0

Чоловіки. «Динамо» – «Поділля» – 0:2.

5 листопада

9:00. Жінки. «Хмельничанка» – «Кияночка» – 0:2

10:00. Жінки. «Білорусочка» – «Університет» – 2:1

11:00. Жінки. «Білорусочка» – «Кияночка» – 0:2

12:00. Чоловіки. «Омега» – «Динамо» – 2:1

13:00. Чоловіки. «Фуршет» – «Динамо» – 2:1

14:00. Чоловіки. «Омега» – «Поділля» – 2:0

Церемонія нагородження відбулась у неформальній обстановці у ресторані «Палаццо».

Крім командних нагород, були вручені спеціальні призи (від Славіка Оробка) кращим в окремих командах: «Кияночка» – Марина Харчинська (Корбан), «Хмельничанка» – Ольга Михайленко, «Білорусочка» – Юлія Хамазюк, «Омега» – Андрій Посікіра, «Фуршет» – Валентин Переу, «Поділля» – Дмитро Николаєв, «Динамо» – Юрій Статник.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для перегляду натиснути на фото):

161104-2-vidkryttya-sportbuk-com-131-copy

***

Фото: Анатолій БОЙДА (зйомка урочистих подій за найнижчими цінами в регіоні):

161105-memoriasl-b-sportbuk-com-267-copy

***

Фото 5.11.2016 (у т.ч. нагородження):

161105-3-nagorodzh-sportbuk-com-258-yulia

***

Відродили Меморіал Каспрука, який роки не проводили через скандал

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.