Фінал ветеранського Кубку області 2016 виграли не ті, які більше атакували (фото)

0

У вирішальному поєдинку Кубку Чернівецької області з футболу серед ветеранів +40 у неділю, 6.11.16, на штучному полі ФОК «Олімпія» зійшлися «Митник» та «Роша».

 

За «Митник» грали переважно колишні футболісти «Митника» – якраз те покоління, яке не раз вигравало чемпіонат і Кубок області. З «митниками» грав і екс-заступник голови ОДА Михайло Сеничак, який певний час очолював обласну фіскальну службу.

У складі «Роші» найзірковішими були Віктор Мглинець, Іван Гакман, Василь Тофан, Володимир Бабюк та Олег Голобуцький (який має в активі виступи за збірну лікарів).

Середній вік гравців «Роші», які проводили більше часу на полі, був вищим, ніж у «Митника». Тож не дивно, що саме «митники» переважно атакували. Проте «Роша» першою повела в рахунку, ще до перерви – після потужного і влучного удару зі штрафного. А у другому таймі, коли суперники змусили, як кажуть, «закопатися», «Роші» вдалась ще одна результативна контратака. У підсумку «Роша» виграла 2:0.

Одразу після завершення фіналу відбулась церемонія нагородження, в якій взяли участь, зокрема, віце-президент ФФУ і керівник обласної федерації Василь Орлецький та його заступник Сергій Задорожняк.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

161106-kubok-obl-veterany-m-sportbuk-com-64-nesterenko-babuk-obriz1

***

Міні-футбол: Меморіал Угренчука по пенальті виграли ветерани «Буковини»

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.