Масовий забіг «Садогурська миля» 18.09.2016 (реєстрація)

1

У неділю, 18.09.16, у центрі Садгірського району м. Чернівців відбудеться перший відкритий масовий забіг для всіх охочих «Садогурська миля», присвячений 245-ій річниці заснування Садгори.

 

Перед масовим забігом відбудуться естафетні змагання серед команд загальноосвітніх навчальних закладів – на стадіоні ДЮСШ №4 (вул. І. Підкови, 18 А). Дистанція символічна – 4 х 245 м (на честь ювілейної дати). Склад команди – 1 дівчина (перший етап) та 3 юнаків шкільного віку, які навчаються у відповідному навчальному закладі.

Довідки щодо участі в естафеті: (050) 158-12-01 (Володимир Васильович Цуркан).

Бажаючі взяти участь у масовому забігу для всіх охочих (старт і фініш – також на стадіоні ДЮСШ №4) можуть зареєструватися попередньо тут (до 17:00 16.09.2016):

***

У разі попередньої реєстрації Вам достатньо буде підійти до столику з надписом «Для учасників, які зареєструвалися попередньо», назвати своє прізвище, ім’я і отримати номер. В іншому випадку доведеться ще заповнювати анкету на місці, що займе «зайвий» час.

Вітаються колективні заявки від організацій, підприємств, фірм тощо (можливий додатковий «бонус» в якості безкоштовної реклами на SportBuk.com).

Попередня реєстрація через інтернет – до 15:00 16.09.16!

Реєстрація на місці – з 09:00 до 10:00 18.09.16.

Бажаючі отримати іменний номер можуть, після попередньої реєстрації за вказаною формою, замовити номер, залишивши в коментарі тут відповідну заявку (який саме іменний номер хочете, ваші реєстраційні та контактні дані), або надіслати цю заявку на e-mail: bukovynamile@gmail.com не пізніше 12.09.16.

Увага! Серед учасників масового забігу будуть розіграні призи!
Учасники естафети також можуть взяти участь у масовому забігу «Садогурська миля» і, відповідно, у розіграші призів.

Як пояснив SportBuk.com ініціатор і керівник Оргкомітету заходу «Садогурська миля» Дмитро Сірман, саме така назва узгоджена з фахівцями-істориками, які займаються дослідженням історії Садгори. Також Дмитро Онуфрійович зауважив, що організаційну та іншу підтримку надають міські управління освіти та по фізичній культурі та спорту, ДЮСШ №4, обласна федерація легкої атлетики, обласне відділення НОК України, облцентр «Спорт для всіх», Асоціація готельєрів м. Чернівці та інші небайдужі. Також відкритою залишається пропозиція для всіх охочих встановити свої призи на розіграш (буде озвучено від кого саме).

Отож, долучайтесь до спортивного свята «Садогурська миля»!

***

150927-Bukovyna-mile-Koz-sportbuk.com (131)-copy

***

 

1 Comment
  1. Завжди буду підтримувати людей,які люблять своє місто,свою Батьківщину!!! Дмитро Сірман – це є приклад для м2олоді
    !

Leave A Reply

Your email address will not be published.