Колега зіркового Тарновецького виграв юнацький ЧУ 2016 з більярду

0

Буковинець виграв юнацький чемпіонат України з більярду 2016 р., який відбувся у Вінниці.

2016-bilyard-IvasukTynur-sportbuk.com (2)

11-річний учень чернівецької ЗОШ №42 Тимур Івасюк виграв чемпіонат України U-14 у триборстві (динамічна, комбінова та вільна піраміда). Він тренується під керівництвом Іллі Осачука – наставника зіркового Ярослава Тарновецького.

Як повідомив SportBuk.com тренер «новоспеченого» чемпіона Ілля Осачук, Тимур Івасюк займається більярдом не лише на тренуваннях: «Він все літо провів з батьком за більярдним столом і за рибалкою. Його тато сам – спортивний хлопець, займався кікбоксингом. Створив сину чудові умови для занять більярдом – 4 більярдні столи. А рибалка до чого? На вихідні вони не лише грали у більярд, а й рибалили, що допомагало знімати психологічне навантаження. Загалом, Тимур дуже перспективний більярдист. Йому лише 11 років, а він вже виграв чемпіонат серед суперників віком до 14 років».

А Анатолій Сокальський (06.07.2002 р. н.), який виступав у старшій віковій групі U-18, став у боротьбі зі старшими суперниками став срібним призером. Він тренується під керівництвом батька (Анатолій Анатолійович Сокальський).

SportBuk.com

***

Більярд: Чернівчанин Тарновецький – у фінальній частині «XSPORT CUP 2014»

***

Відео: Чернівчанин Ярослав Тарновецький – призер чемпіонату світу з більярду 2014

***

Більярд: Чернівчанин Тарновецький виграв турнір з призовим фондом 5 млн.

***

Відео: Тарновецький – чемпіон світу з більярду («Комбінована піраміда»)

***

Більярд: Чернівчанин Ярослав Тарновецький – чемпіон світу!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.