Міністр і Гешко навболівали «Буковині» і «Тернополю» нічию і курйозний гол (відео)

0

У рамках підготовки до першолігової першості України 2016/17 та за програмою Петрівського ярмарку чернівецька «Буковина» 9.07.16 зіграла вдома контрольний поєдинок з ФК «Тернопіль».

160709-Bukovyna-Ternopil-sportbuk.com.ua (1)-Zhdanov-Heshko-copy

Зазначимо, що до «Буковини», яку тепер тренує екс-гравець збірної України Сергій Шищенко, повернулись Артем Терехов (31.03.92, захисник) – «Гірник» (Кривий Ріг), Роман Дорош (1.01.87, півзахисник) – «Гірник» (Кривий Ріг), а також прийшли Сергій Чорнобай (17.12.92, воротар, грав за студентську збірну України) – ФК «Тернопіль», Роман Дацюк (7.09.88, нападаючий) – «Гірник» (Кривий Ріг) та Олександр Сніжко (20.08.96, півзахисник) – «Гірник» (Кривий Ріг).

Звітний поєдинок відбувся після зливи. Та й під час матчу йшов дощ.

Буковинці відкрили рахунок в дебюті зустрічі. Штрафний поблизу карної зони гостей заробив Тарас Сивка, а Дмитро Осадчий пробив прямісінько у праву «дев’яту». Гості відігрались завдяки курйозному голу, який «привіз» у свої ворота екс-страж воріт «Тернополя», а нині голкіпер «Буковини» Сергій Чорнобай – він невдало вибивав м’яч, який від ноги суперника відлетів у «рамку» господарів.

Після перерви команди обмінялися ще по одному голу і розійшлися нічиєю, хоч і не такою вже й мирною по грі.

На матчі були присутні почесні гості – міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та зірковий бігун Іван Гешко. Останній після гри зауважив, що вони з міністром на вболівали нічию, і що перемоги – попереду!

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Буковина – Тернопіль на Петрівському ярмарку 2016

***

Новий головний тренер «Буковини» – екс-гравець збірної України

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.