Титулований «ходок» і успішний керівник офіційно став заслуженим

2

Ще один представник буковинського спорту відзначений званням «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» – вітання з відповідним офіційним визнанням приймає у минулому кандидат до олімпійської збірної СРСР, майстер спорту зі спортивної ходьби, нині керівник спортивного клубу «Локомотив» Іван Іліка.

 

До свого славного спортивного минулого (яке могло бути ще яскравішим, якби стрімку спортивну

Іван Іліка
Іван Іліка

кар’єру героя цього матеріалу в юні роки не перервала жахлива автомобільна аварія) та авторитету успішного керівника Іван Георгійович у 2014 р. додав ще один вагомий «будівельно-спортивний» актив – капітальне осучаснення міні-спорткомплексу «Локомотив» та облаштування біля нього майданчику з штучною травою. Яких організаційних і фізичних зусиль, часу та здоров’я вартували директору СК «Локомотив» ці приємні для мікрорайону і Чернівців інфраструктурні зміни, – одному йому відомо. Але давня мрія таки здійснилась і «Локомотив» став сучасною спортивною базою, яка, до слова, ще має подальші перспективи. Але про наступні мрії та плани Івана Георгійовича поки що не будемо, аби не наврочити;) Хоча, вітаючи його із присвоєнням звання заслуженого, бажаємо й сил та натхнення на подальші «організаційні подвиги» на користь фізичної культури і спорту!

І мовою офіціозу: звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» присвоєне Іліці Івану Георгійовичу Указом Президента України від 25.06.2016 р.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

Фото: Відкрито штучний майданчик і відремонтований спортзал «Локомотив»

***

2 Comments
  1. Вболівальник says

    Вітання Івану Григоровичу! Достойний чоловік!
    А маєте інформацію про всіх заслужених працівників Чернівецької області? Правда що і Скорейко вибив собі це звання?

  2. Шановний Незнайомцю! Зараз в цейтноті і не впевнений, чи зможу згадати всіх наших заслужених працівників  фізичної культури і спорту…
    Спробую, як кажуть, на вскидку:)
    Валерій Васильєв (Іцкович)
    Микола Матушевський
    Георгій Миронюк
    Володимир Степанов
    Денис Тищук
    Микола Осадець
    ? Юліан Германюк
    Юрій Скорейко
    Іван Іліка

    Треба запитати у Богдана Івановича Вітовського, по ідеї у спортуправлінні мали би бути дані ці…

Leave A Reply

Your email address will not be published.