Спортсмени долучились до благодійного фестивалю «Буковинська мрія 2016» (фото)

0

У рамках благодійного фестивалю «Буковинська мрія 2016» відбулися і різноманітні заходи, у т.ч. фінального дня – за участю представників «буковинської олімпійської родини» (стрільба з лука) та футбольного клубу «Буковина».

 

Протягом всіх днів фестивалю фізкультурно-оздоровчу роботу з дітками у комплексі «Мигово» 160603-Bukovyna-mriya-1-Olimp-urok-sportbuk.com (180)-Bukovyna-copyпроводили студентки факультету фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ (яких організатор проекту Марта Левченко публічно похвалила і висловила вдячність). А перед заключним дійством «Буковинської мрії» 3.06.16 у спортзалі нової школи с. Мигове для «фестивальним діткам» організували своєрідні «Олімпійські уроки» за участю титулованого лучника Михайла Косташа (представника школи стрільби з лука «Спартак», в якій Олег Осипенко виховав, зокрема, і зіркову Лідію Січенікову) та футболістів «Буковини» (Олег Добровольський, Андрій Кохман, Олександр Темерівський, Андрій Шишигін).

Михайло Косташ допоміг всім охочим набути мінімального набору навичок, аби здійснити декілька пострілів з лука. А представники ФСК «Буковина» провели футбольні та баскетбольні конкурси, за підсумками яких найуспішнішим учасникам вручили подарунки від клубу (футболки, шарфи, шапочки) та символічні презенти від облцентру «Спорт для всіх» і обласного відділення НОК України.

До конкурсів, в якості розминки, гості зіграли у відому баскетбольну гру «Мінус 5», в якій найвлучнішим виявився лучник Михайло Косташ. Виявляється, він грав у баскетбол за збірну школи і здобував з нею призове місце на регіональній Спартакіаді серед школярів.

Під час фінального дійства (із врученням омріяних дітками подарунків) на сцені «засвітився» і найтитулованіший буковинський спортсмен Іван Гешко, який також взяв на себе здійснення однієї з мрій маленьких буковинців (до слова, мрія була футбольною, і Іван Тарасович побажав маленькому мрійнику багато тренуватися і дорости до збірної України на чемпіонаті світу). Чотири «спортивні мрії» здійснив і футбольний клуб «Буковина», президенту якого Сергію Гринюку «окремим рядком» подякували, у т.ч. як керівнику ТОВ «ГріКо», за підтримку проекту «Буковинська мрія».

Більше про «Буковинську мрію 2016» та зіркових гостей читайте і дивіться (у фотографіях) на fakty.cv.ua.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“Спартак” (стрільба з лука) і ФК “Буковина” на благодійному фестивалі “Буковинська мрія” 3.06.2016

***

Буковинська мрія 2016: Зірки, політики, меценати і море подарунків (фото)

***

Фото: «Do like OLYMPIANS» на благодійному фестивалі «Буковинська мрія 2015»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.