У п’ятницю «Буковина» може реально наблизитися до І ліги! Підтримаємо!

0

У заключному домашньому матчі друголігової першості України з футболу чернівецька «Буковина» у п’ятницю, 27.05.16, приймає вдома «Кремінь» (Кременчук).

 

150920-Bukovyna-Arsenal-Schaslyva-Petrovsjka-300x225
На трибунах завжди чимало гарненьких дівчат, у т.ч. титулованих моделей з агенції “ШоуТайм”;) Приєднуйтесь!

Початок – о 17:00.

Це надзвичайно важливий поєдинок для чернівецької команди в контексті боротьби за повернення до І ліги. Наразі, відповідно до Регламенту, до І ліги пройдуть перші дві команди напряму, а третя має грати перехідні ігри. «Буковина» поки що йде на 4-ій позиції. Але у 25 турі може бути реальний шанс піднятися на 3 місце, адже третя команда «Інгулець» грає на виїзді проти ФК «Арсенал-Київ», який не так давно й сам ще міг претендувати на «прохідне місце». Теоретично можна наздогнати і «Верес», який йде другим. Але для цього треба, щоби команда з Рівного програла або втратила очки у домашньому матчі з «Кристалом» у 25 турі і у заключному турі на виїзді проти ФК «Реал Фарма». «Інгулець» на фініші приймає «Скалу», що теж, певною мірою, може бути «вигідно» для буковинців.

У будь-якому разі «Буковина», звісно, має вигравати сама! Для початку у домашній грі проти ФК «Кремінь».

Звичайно, шансів на успіх буде більше, якщо вболівальники «зіграють» добре, тобто масово в якості «12-го гравця»! Тож запрошуємо підтримати «Буковину»!

До речі, цього разу і розіграш буде особливим! На кону, крім інших традиційних призів, буде і телевізор (плазма)! І інші сюрпризи;)

Нагадуємо, що придбати квитки зручно в інтернеті – тут:

І не забуваймо, що «Буковина» лише трішки поступається лідеру за домашньою відвідуваністю у ІІ лізі «Вересу», але це можна виправити!;)

27 травня – на стадіон!

SportBuk.com

***

Календар та турнірну таблицю ІІ ліги можна подивитися тут:

Футбол (ІІ ліга): Календар і результати (сезон-2015/16)

***

Футбол: “Буковина” перемогла на виїзді “Барсу” і піднялась на 4 місце

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.