Мглинець подав у відставку, «Буковина» продовжує боротьбу

0

Після домашньої нічиєї з “Кременем” 27.05.16 головний тренер “Буковини” Віктор Мглинець вирішив подати у відставку, і керівництво клубу відставку прийняло.

Разом з Віктором Івановичем 150721-Bukovyna-pres-Grynuk-Mglynets-команду залишив тренер Богдан Самардак.
Президент ФСК “Буковина” Сергій Гринюк зауважив, що Віктор Мглинець – хороший тренер, він зробив, що зміг на тренерському містку, але не все склалось так, як планували. Сергій Миколайович подякував Мглинцю і Самардаку за роботу і побажав успіхів у тренерській кар’єрі у майбутньому.
Щодо цих кадрових змін і перспектив “Буковини” Сергій Гринюк зазначив:
“Домашня гра вдома, стала останньою краплею – тренера подали у відставку і я її задовольнив. Шансів у них було предостатньо, щоб проявити себе та отримати бажаний результат.160528-Bukovyna-viryty-copy
Багато хто скаже, що потрібно було це зробити ще раніше!? Але не так легко знайти тренера, який розуміє як побудувати команду. Це наразі одна із проблем всього українського футболу. Старими методами, з «коліна», зараз не можливо побудувати системну гру. Більшість тренерів думають майже однаково : «Наберемо виконавців і головне щоб грошей побільше було.Про побудову системної гри, план по якому будуть діяти – ні слова.
Будемо вірити, що хлопці налаштуються на останню гру і здобудуть бажаний результат.
Коли ти знаєш чого ти хочеш і віриш в свої сили, ти зможеш більше, чим тобі здається. Потрібно тільки захотіти, і ніколи не здаватися!”
Поки що з командою працюють Роман Шпірнов та консультант зі Львова (Руслан Мостовий).

SportBuk.com

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.